Enfo söker Qlik-konsulter

Enfo letar just nu efter personer med erfarenhet av Qlik Sense och QlikView.

Är du en duktig Qlik-utvecklare som är intresserad av att ta nästa steg och vill jobba med att sätta Qlik i ett sammanhang hos kunder? Vill du bredda dig på ett företag där du har stora möjligheter att påverka din vardag och dina projekt? Då är vi intresserade av att prata med dig!

 

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av Business Intelligence som konsult eller i linjeroll
  • Har arbetat med QlikView och/eller Qlik Sense
  • Har ett stort intresse för verksamhetsutveckling
  • Vill ta ansvar i våra leveranser och proaktivt vara rådgivare till våra kunder.
  • Har erfarenhet av databaser, SQL och datamodellering

Hos oss har varje BI-konsult primär teamtillhörighet baserat på teknikområde och just nu söker vi dig som är grym på Qlik och som vill ha möjligheten att i större utsträckning påverka din vardag och dina projekt. Vi erbjuder en utmanande arbetsplats med spännande kunduppdrag. Du är själv med och formar den roll du vill ha och med oss kommer du att växa!

Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning eller någon specialinriktad utbildning inom området. Har du dessutom kunskap och förståelse av webbutveckling, Javascript och .NET så är det positivt.

Som person är du driven, verksamhetsorienterad och du trivs lika bra med att arbeta självständigt som i grupp. Du sätter stort fokus på dialogen med kund men är även intresserad av att engagera dig i att utveckla Enfo till att bli en ännu bättre arbetsplats.

Våra kompetenta Analytics-team sitter moderna lokaler centralt belägna i Stockholm, Malmö, Göteborg och Västerås. För att säkerställa att våra medarbetare håller sig i teknikens framkant erbjuder vi kompetensutveckling på arbetstid och vi har en rad lokala och regionala kunder med Qlik-lösningar och ett spännande nätverk av expertkompetens.

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra av dig;) 

First application date:

Are you sure you want to withdraw this application?

Saving changes
Saving changes
Saved!