Systemutvecklare Enterprise Asset Management

Enfo söker dig som är eller vill bli specialist inom EAM - Enterprise Asset Management

Bakgrund:

Enfo är en helhetsleverantör inom Service & Asset Management. Vi hjälper företag att effektivisera, reducera kostnad och höja kvalitén genom vårt koncept ”Hela vägen till värde” https://www.youtube.com/embed/UXUhvrjJeik

Enfo söker dig, en stabil, utåtriktad, konsultmässig IT problemlösare som arbetat inom IT tekniskt ett par år. För rätt person öppnas nu en mycket unik möjlighet till personlig utveckling och förädling av dina kunskaper samt specialisering inom ett mycket hett område, EAM - Enterprise Asset Management. Om du inte redan är specialist kommer vi att lära upp dig inom detta.

Tekniska baskrav:

  • Javascript
  • SQL
  • Svenska & Engelska i tal och skrift

Meriterande tekniker, ej krav:

Java, Python, Jython, Eclipse, BIRT och IBM produkter generellt då i synnerhet Maximo

Placeringsort:

Junior: Göteborg eller Örebro

Senior: Göteborg, Örebro, Stockholm, Västerås eller Skövde

Arbetsuppgifter:

Maximo är en IBM produkt som våra kunder äger och Enfo förvaltar, ibland lirar inte systemet med kundens process och det är där du kommer in för att utreda om det behövs en förändring i systemkonfiguration eller en systemanpassning. Arbetet som är konsultativt innebär tekniskt arbete samt workshops och kundkontakt i både förvaltnings- och utvecklingsprojekt, ibland i parallella processer då vi både utför projektuppdrag och utför kortare jobb. Teamet är distribuerat och består av ett trettiotal anställda och underkonsulter.

Personlighet:

Personlighet är viktigare än formell utbildning och för att kunna bli framgångsrik och trivas med detta arbete är det viktigt att du gillar att lära dig nya saker samt anta utmaningar, du älskar att fundera kring problem samt att lösa dom. Du ska gilla att arbeta i team där man hjälper varandra samtidigt som du också gillar att arbeta självständigt. Du ska våga be om hjälp och inte lägga timmar på att försöka lösa något själv när någon i teamet sitter på lösningen, dvs prestigelös och konsultmässig. Eftersom det förekommer en del kundkontakt så är det viktigt att du är kommunikativ, pedagogisk och lyhörd för olika människotyper. Du ska också vilja och våga ifrågasätta saker samt givetvis hålla vad du lovar. De flesta som arbetar med Maximo har gjort det väldigt länge eftersom det är så pass spännande och utvecklande. Vidare värderar vi mjuka egenskaper högt, såsom positiv, prestigelös, jordnära, ödmjuk och humoristisk.

Enfo erbjuder Dig:

  • En unik möjlighet att växa personligt och i marknadsvärde då du kommer att få både djup och bredd inom EAM som är ett framtidsområde.
  • En modern och fräsch arbetsplats där vi satsar på dig som individ personligt och professionellt och där ditt engagemang värdesätts
  • Vi har ett tydligt mål att bli Maximoleverantör #1 i Sverige. För att komma dit behöver vi vara ett team med ett gemensamt fokus, som samarbetar och lyfter varandra. Hos oss får du arbeta med med några av de största kunderna i Sverige och du får göra det tillsammans med oerhört duktiga kollegor i en mycket stöttande grupp.
  • Enfo strävar både efter en jämn könsfördelning i organisationens alla led samt ”work-life balance” vilket innebär att alla medarbetare ska må bra på jobbet och ska kunna kombinera arbete med familjeliv och andra intressen.
  • Ett värderingsstyrt bolag där Collaboration, Trust, Continuous Development & Expertise värdesätts högt

Om Enfo

Enfo är ett Nordiskt IT-specialistbolag som bygger på specialiserade team med stöd av en stor och trygg organisation. På det sättet får vi det bästa av två världar, och vi värderar våra medarbetares engagemang högt. Vi utvecklar våra kundrelationer till starka partnerskap och på vår resa siktar vi på att utvecklas både som människor, team och organisation. Genom att erbjuda innovativ IT, digitala affärslösningar och genom att vara hjälpsamma och framåtblickande hjälper vi kunden att realisera sin strategi ihop med oss.

Vi är övertygade om att våra motiverade, drivna och hjälpsamma kollegor med passion för resultat och naturlig laganda är en stor anledning till framgång. Framgång både på ett personligt plan, som team och i kundprojekt. Varje medarbetare är viktig och har både möjlighet och ansvar att se, analysera och vidareutveckla sig själv och sin omvärld. Enfo har expertkunskapen och engagemanget att lösa framtidens utmaningar.

www.enfo.se

Ansökan

Ansök vänligen genom att registrera ditt CV med kort personlig motivering via länk, av GDPR skäl tar vi inte emot ansökningar som mailas in. Vänta inte till slutdatumet med att ansöka då intervjuer och urval sker löpande.

För mer information vänligen kontakta Enfo Talent Acquisition Manager Omar Burazerovic på telefon 0768-933870. Vi ser fram emot din ansökan redan idag.

OBS Vi undanber oss vänligt & bestämt från vidare kontakt av rekryteringsfirmor och annonssäljare då vi har ett internt rekryteringsteam och en vald strategi kring denna och framtida rekryteringar.

 

Apply between and
Employment type: Tillsvidare

Are you sure you want to withdraw this application?

Saving changes
Saving changes
Saved!