Erikoisprojektien Projektipäällikkö

Haluatko tehdä töitä hankkeiden parissa, joilla on merkitystä? Näitä ovat esimerksi vaalikone, uudet kokeilut Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan digitalisoitumiseen liittyen sekä Ylen ja muiden firmojen väliset yhteistyöhankkeet. Jos olet hyvä saamaan asioita aikaiseksi, tule meille hommiin!

Miksi meille?

Aloitetaan reteästi. Meillä pääset tekemään töitä hyvien asioiden puolesta hyvien ihmisten kanssa. Tavoitteemme on tukea suomalaista demokratiaa ja erikoisosaamistamme on digitalisoituminen.

Etsimme ratkaisuja vaikeasti ratkaistaviin ongelmiin ja olemme niittäneet mainetta maailmalla uusilla ideoilla, jotka olemme myös vieneet tuotantoon. Esimerkkejä näistä ovat personoitava uutissovellus Uutisvahti, datasta juttuja itsenäisesti kirjoittava Voitto-robotti ja Trollitehdas-peli. Kehitämme myös vaalikonetta, yle.fi-verkkopalvelua ja monia muita palveluja, joita käyttävät miljoonat suomalaiset. Teemme näiden palveluiden lisäksi myös uusia kokeiluja, yhteistyötä kotimaisten mediatalojen ja kansainvälisten toimijoiden kanssa ja otamme silloin tällöin muutaman erän Among Usia.

Lue lisää Yle News Labista: https://newslab.yle.fi/

Mitä on luvassa?

Etsimme kokenutta digipalveluhankkeiden vetäjää sekä vetovastuuseen että auttamaan muita vetäjiä erilaisten projektien maaliin viemisessä. Hankkeet, joihin pääset osallistumaan, voivat olla esimerkiksi vaaliprojektimme, erityisesti vaalikone ja vaalien tulospalvelu, yhteistyöprojektit Ylen kumppanien kanssa ja erilaiset esiselvitykset ja uusien ideoiden kokeilut. Välillä pääset keskittymään yhteen hankkeeseen, mutta usein vedät tai autat useammassa mielenkiintoisessa hommassa samaan aikaan. Tukenasi on hyvä porukka. Teemme hommia yhdessä ja olemme ylpeitä poikkeuksellisen hyvästä työyhteisöstämme.

Tulevat työkaverisi ovat erittäin sitoutuneita, kovan luokan ammattilaisia ja kivoja työkavereita. Ihmiset ovat oma-aloitteisia ja luotamme toisiimme. Meillä pääsee vaikuttamaan siihen, miten töitä tehdään, mitä työkaluja käytämme ja millainen on oma työnkuvasi. Tekemistä riittää, joten aika ei varmasti tule pitkäksi. Meillä saa kuitenkin tehdä asiat hyvin ja ihmisten hyvinvointi on meille tärkeää.

Lähityöpaikka sijaitsee Helsingin Pasilassa, mutta työn tekeminen muualtakin käsin onnistuu.

Mitä odotamme sinulta?

Työhön vaaditaan vähintään viiden vuoden kokemus digipalvelukehitykseen liittyvien projektien, hankkeiden tai tiimien vetämisestä ketterillä menetelmillä. Olet tehnyt töitä vaativien digihankkeiden kanssa aiemminkin ja arvostamme erityisesti osaamista kuluttajille suunnattujen palveluiden parissa toimimisesta. Päätehtäväsi on mahdollistaa muiden onnistuminen heidän töissään eli olet hyvä raivaamaan esteitä. Ne voivat liittyä priorisointiin, resurssointiin, aikatauluihin, kilpailutuksiin, sopimuksiin tai ihan vaan yhteisen näkemyksen löytämiseen useiden eri sidosryhmien kanssa. Osaamme jo nämä hommat, joten kaikkea ei tarvitse osata itse ja apua on aina tarjolla. Meidän kanssamme opit varmasti lisää.

On erittäin tärkeää, että sinulla on erinomaiset ihmistaidot ja osaat esittää asiasi hyvin ja selkeästi. Olet mukava työkaveri, joka saa ihmiset ympärillään innostumaan. Emme kuitenkaan etsi pelkkää asioiden järjestelijää, joten sinulla on muita taitoja, joilla voit auttaa tarvittaessa. Erityisen kiinnostavaa  osaamista ovat käyttäjäkeskeiset suunnittelumenetelmät, palvelumuotoilu ja konseptointi. Näitä taitoja tarvitaan, jotta voit itse myös paremmin vaikuttaa siihen, että hankkeesta tulee aidosti hyvä eikä vain valmis. Muutkin digipalvelujen kehittämiseen liittyvät taidot voivat olla yhtä hyviä tai jopa parempia, joten kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit oikea valinta.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä meille CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja miksi olisit oikea henkilö hommaan.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Yle News Labin palvelukehityksen päälliköltä sähköpostitse aki.kekalainen@yle.fi.

Jätä hakemuksesi viimeistään 25.4. Hienoa, jos voit laittaa hakemuksesi jo mahdollisimman pian. Odotamme yhteydenottoasi!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, Kokoaikainen

Yle

Me Ylessä teemme työtä suurella sydämellä kaikille suomalaisille! 

Ainutlaatuinen tehtävämme on lisätä ymmärrystä toisistamme ja maailmasta sekä vahvistaa suomalaista yhteiskuntaa ja kulttuuria. Tätä työtä teemme vastuullisesti, luotettavasti ja ihmistä arvostaen. Tavoitteenamme on olla media-alan uudistaja ja edelläkävijä. 

Olemme maan suurin mediatalo ja monien mahdollisuuksien työyhteisö. Meillä työskentelee eri alojen parhaita ammattilaisia 25 paikkakunnalla Tammisaaresta Inariin. Lisäksi joukkoomme kuuluu kirjeenvaihtajia ja avustajia ympäri maailmaa.

Ihmiset ovat tekemisemme ydin – olemme kehittyvä ja innostunut työyhteisö, jota yhdistää työn merkityksellisyys, yhdessä tekemisen meininki, jatkuva oppiminen ja osaamisen kehittäminen. Yhdessä saamme aikaan enemmän ja parempaa.

Voisitko olla seuraava uusi yleläinen? Tutustu meihin tästä.

Sijainti: Uutiskatu 5, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!