Erityisasiantuntija, tietosuoja

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun

Erityisasiantuntija, tietosuoja

määräaikaiseen tehtävään 31.12.2023 asti. Erityisasiantuntijan tehtävänä on toimia tietosuojan asiantuntijana Smart and Healthy Ageing through People Engaging in Supportive Systems (SHAPES) -hankkeessa (https://shapes2020.eu/). Lisäksi tehtävään kuuluu opetustehtäviä juridiikkaan liittyvillä opintojaksoilla.

Odotamme hakijalta laajojen tietosuoja-asiakokonaisuuksien sekä GDPR:n ja sen soveltamiskäytäntöjen perusteellista hallintaa, mielellään hyvinvointialan digitaalisissa palveluekosysteemeissä. Oikeustieteen maisterin tai muu soveltuva koulutus sertifioidun tietosuojaosaamisen muodossa (CIPP/E, CIPM, CIPT) antaa parhaat edellytykset tehtävään.

Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksi on tuntemus seuraavilta alueilta: digitaalisten palveluiden lainsäädäntö (EU:ssa), data management, data governance, tekoälyn etiikka ja kyberturvallisuus. Pedagoginen pätevyys, opetus- ja TKI-kokemus ja jatkotutkinto luetaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimintaympäristön nopeasti kehittyvän ylemmän ammattikorkeakoulun (YAMK) ja digitaalisen opetuksen yksikössä, jossa on aktiivista TKI-toimintaa. Lisäksi tarjoamme mukavan ja osaavan työyhteisön, modernit työolosuhteet ja menestyvän ammattikorkeakoulun strategian, jota viemme ylpeydellä eteenpäin.

Tehtävän toimipaikka on sopimuksen mukaan joko Laurean Tikkurilan tai Leppävaaran kampus. Tehtävä on kokoaikainen, 36,25 h /vko. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat projektipäällikkö Sari Sarlio-Siintola (+358 40 513 9118) keskiviikkoisin 15-16 ja TKI-päällikkö Pia Saari (+358 40 194 9932) tiistaisin 15-16.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen palkkatoiveen kera 25.4.2021 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Laurea

Laurea on kansainvälisesti verkottunut metropolialuetta kehittävä ammattikorkeakoulu, jonka toimintatavassa opiskelijat ovat uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Laurea yhdistää oppimisen sekä tutkimus- ja kehitystyön edistääkseen alueen palveluliiketoimintaa, palveluinnovaatioiden tuottamista ja yrittäjyyttä. Laurealla on monipuolinen kumppanuusrakenne ja selkeät toimintaa tukevat osaamisalueet.

Laurea on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on noin 52 M€, ja joka työllistää tällä hetkellä noin 550 henkilöä. Opiskelijoita Laureassa on lähes 8000.

Puhelin: (09) 8868 7150
Sähköposti: rekrytointi@laurea.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!