Etsitkö motivoivaa työpaikkaa? Lisää tietosi Minjonin talenttiyhteisöön!

Hei työnhakija - etsitkö motivoivaa työpaikkaa? 

Me Minjonilla autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä! Matchaamme motivoituneet työntekijät ja yritykset. 

Minjonin kautta voit löytää työpaikan esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, myynnin, taloushallinnon tai juridiikan parissa.
Välitämme myös paljon motivoituneita osaajia erilaisiin assistentti- koordinaattori- ja asiakaspalvelutehtäviin.

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si, jossa kerrot meille lyhyesti itsestäsi ja omista urahaaveistasi. Kerro meille myös mikä sinua motivoi niin arjessa kuin työssä.  Olemme sinuun yhteydessä jos kiinnostuskohteitasi vastaava työpaikka tulee meillä auki ja koemme, että voisit olla tehtävään sopiva tekijä.

Muista myös katsoa läpi avoinna olevat työpaikkamme! Mikäli sinua kiinnostavia työpaikkoja on meillä auki, kannattaa myös hakea niihin suoraan tehtävän hakulinkin kautta.

PS. Etsimme jatkuvasti myös työntekijöitä erilaisiin projektiluontoisiin tehtäviin sekä keikkatyöhön. Kerrothan meille hakemuksessasi, mikäli projekti- tai keikkatyö kiinnostaa sinua!

Hakuaika alkaa:

Minjon Oy

Minjon on vuonna 2016 perustettu rekrytointialan yritys, joka auttaa yrityksiä ja työntekijöitä löytämään toisensa. Uskomme, että huippusuorituksiin päästään motivaation siivittämänä ja haluamme auttaa yrityksiä löytämään motivoituneita tekijöitä tiimeihinsä. Motivoituneet osaajat löytävät meidän kautta erilaisia kaupallisen ja juridisen alan työpaikkoja. Teemme sekä suorarekrytointeja että henkilöstövuokrausta. 

Arvostamme aitoa välittämistä, innostumista ja haluamme aina ylittää asiakkaidemme odotukset! Vaalimme hyvää tiimihenkeä ja uskomme, että työnteon pitää olla hauskaa. YOLO! 

Sähköposti: annastiina@minjon.fi
Sijainti: Yrjönkatu 23 A
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!