Franchising-yrittäjä

Haluatko olla mukana toteuttamassa asiakkaidemme keittiöunelmia?

Franchising-yrittäjäksi KEITTIÖMAAILMAAN Ouluun!

Sinulla on innostus yrittäjyyteen ja kaupan tekemiseen, kiinnostus kalustealaa kohtaan ja halu menestyä. Haluat tuottaa erinomaista asiakaskokemusta, olla vaikuttamassa työsi tulokseen ja omaat positiivisen tekemisen meiningin. KEITTIÖMAAILMA-tiimissä nautit omistajayhtiön eduista, tuesta ja laajasta näkyvyydestä. Sinulla on tukenasi koko ketjun vahva ammattitaito ja olet mukana yhteisellä matkalla luomassa KEITTIÖMAAILMA -ketjun menestystä ja tulevaisuutta.

Yrittäjänä vastaat kokonaisvaltaisesti yrityksesi toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöstä. Osallistut myös itse aktiivisesti myyntiin ja luot luotettavalla asiakaspalvelutaidolla, sekä dynaamisella myyntihenkisyydellä yrityksellesi toiminnan mahdollisuudet. Ketjusta saat vahvan tuen ja valmiit toimintakonseptit, myynnin tukimateriaalit sekä valtakunnallisen näkyvyyden. Yrittäjän tehtävä on keskittyä johtamaan myyntitiimiään ja myymäläoperaatioita, sekä vastaamaan lokaalista markkinoinnista ja asiakasaktivoinnista annetun konseptin pohjalta.

Millaista yrittäjää haemme:

Etsimämme yrittäjä on energinen, dynaaminen ja haluaa kehittää sekä kasvattaa omaa liiketoimintaansa. Menestyvältä yrittäjältä löytyy luontaista myyntihenkisyyttä, periksiantamattomuutta ja halua kehittää työtä pitkällä tähtäimellä. Hän ymmärtää tiiminsä tärkeyden ja arvostaa jokaista tiimin jäsentä. Asiakas on kauppiaalle tärkeä ja hän ymmärtää, mistä erinomainen asiakaskokemus rakentuu.

Aiempi kokemus vähittäiskaupan alalta on eduksi ja etenkin, mikäli kokemusta on kertynyt remontoinnin, sisustuksen tai rakennussuunnittelun aloilta. Aikaisempi kokemus esimiestyöstä, liiketoiminnan johtamisesta ja tulosvastuullisesta työstä katsotaan eduksi. Myös kyky tulkita taloudellisia lukuja sekä kokemus myynnin johtamisesta auttaa yrittäjää suunnittelemaan ja kehittämään omaa toimintaansa yhä menestyvämmäksi. Markkinoinnin tuntemus ja vahva verkostointikyky auttavat lokaalin asiakaskunnan aktivoimisessa ja tunnettuuden kasvattamisessa.

Yrittäjän taloudellisen tilanteen tulee olla vakaalla pohjalla, jotta hän voi tehdä tarvittavat investoinnit liiketoimintaansa.

 

Odotamme franchisingyrittäjältämme seuraavaa:

  • Ammatillista näkemystä ja kokemusta alalta
  • Vahvoja esimies- ja vuorovaikutustaitoja
  • Soveltuvaa kaupallista, sisustus- tai rakennusalan koulutusta
  • Vahvaa verkostoitumiskykyä
  • Esimerkillä johtamista ja valmentavaa otetta

 

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Tarjoamme kattavan aloituspaketin ketjuyrittäjälle. Ketjultamme saat ammattitaitoista tukea yrittäjyydessä onnistumiseen. Tarvittaessa järjestämme myyntikoulutusta innostavassa ympäristössä. Kauttamme saat kaikki brändimme mukaiset myynnin tukimateriaalit. Hyödyt ketjun tekemistä koulutusmateriaaleista ja valtakunnallisesta markkinointinäkyvyydestä. Pystyt myös hyödyntämään ketjun omaa ammattimaista markkinointipalvelua. Halutessasi autamme Sinua myös rekrytoinneissa. Lisätietoja tehtävässä toimimisesta sekä ketjun tuesta antaa myyntipäällikkö Mika Seitsonen, p. 0400 852 456.

Kerro hakemustekstissäsi meille, miksi Sinun uratarinasi seuraava askel voisi olla Keittiömaailma-yrittäjyys ja liitä mukaan myös CV:si 6.12.2020 mennessä. Kauppiasvalinta voidaan tehdä jo ennen ilmoitettua määräaikaa sopivan henkilön löytyessä, siis toivomme kuulevamme Sinusta pian!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Yrittäjä

Novart Oy / Keittiömaailma

Novart Oy on Suomen suurin keittiö- ja kylpyhuonekalusteita sekä säilytysjärjestelmiä valmistava yritys. Yhtiö on osa ruotsalaista Nobia-konsernia, joka on Euroopan johtava keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden valmistaja. Novartin tuotantolaitos sijaitsee Päijät-Hämeessä Nastolassa ja kaupallinen pääkonttori pääkaupunkiseudulla Vantaalla. Novartilla on pitkät perinteet alansa markkinajohtajana ja yli 70 vuoden kokemus laadukkaiden kalusteratkaisujen valmistamisesta. Novartin tunnetut tuotemerkit ovat A la Carte ja Petra.

Sijainti: Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!