Åkerlundinkatu 11 D 33100 Tampere

FullStack-kehittäjä

Hae tähän työpaikkaan

Maistuisiko hyvä kahvi?

Sitä on tarjolla meidän Helsingin toimistolla, sillä toimitusjohtajamme ei ole osallistunut sen keittämiseen. Tykkäät hyvästä kahvista tai kenties vain haluat uteliaisuuttasi selvittää mistä puhutaan. Tule meille töihin!

 

OLETKO MEIDÄN ETSIMÄMME FULLSTACK-KEHITTÄJÄ?

 

Meillä BearIT:llä pääset työskentelemään projekteissa teollisuudenalalla, energiasektorilla, finanssialalla sekä monissa muissa alansa kärkeä edustavissa organisaatioissa. Kehitämme mielenkiintoisia ratkaisuja uraauurtavissa projekteissa aina alusta lopputulemaan, yhdessä asiakkaidemme kanssa, joihin haluamme nyt myös sinut mukaan. Meillä pääset myös aidosti kehittämään uutta, me emme keskity ylläpitoprojekteihin emmekä tee asioita niin kuin ne on aina totuttu tekemään, vaan etsimme innovatiivisia tapoja tuottaa asiakkaalle ja loppukäyttäjälle hyötyä.

Olemme esimerkiksi toimittaneet Valmetille selainpohjaisen data-analytiikkatyökalut kokoavan alustan, joka rakennettiin AWS:ssä hyödyntäen aikasarjatietokanta InfluxDB:n lisäksi NoSQL-tietokanta Redisiä. Valmet on pystynyt tehostamaan tämän jälkeen data-analyysiä ja se mukautuu jatkossa uusien liiketoiminta-alueiden ympärille. Täten heillä on käytössään data-analytiikan kärkituote, joka mukautuu myös tulevaisuuden tarpeisiin. 

Toivomme sinulta löytyvän jo aiempaa kokemusta ohjelmistokehittäjänä. Toimimme pääasiassa pilviympäristöissä, minkä vuoksi arvostamme kokemusta esimerkiksi AWS:stä. Kehitämme parhaillaan alan kärkeä edustavaa älykästä mittaustiedon hallintaa AWS:ssä ja pyrimme olemaan edelläkävijä siinä mitä pilviympäristöihin tulee.Tärkeintä on kuitenkin innostus moderneihin teknologioihin, ja aito palo päästä tekemään uutta. Projekteissa tällä hetkellä käytettyjä teknologioita ovat esim. esim. Java, Spring, Typescript, Javascript, React, AWS, Node.js, SQL, DynamoDB ja REST.

Meiltä saat työperheen, joka arvostaa hyvää kahvia ja vielä parempaa koodia. Kahvinkeittoon ei ole alan parasta keitintä, mutta koodi syntyy meillä alan parhailta tekijöiltä. Näemme ihmisissä mahdollisuuksia sekä heidän osaamisessaan arvoa. Kun tunnistamme mieletöntä osaamista, poimimme sen talteen. Sen ansiosta yrityksemme on nykyään täynnä kokeneita ammattilaisia, joiden osaaminen täydentää toisiaan. Meitä yhdistää vuosien kokemuksen lisäksi pohjaton innostus moderneihin teknologioihin ja palo hyvään kahviin sekä uuden oppimiseen.

 

“Ohjelmointi itsessään etenee yleensä sykleittäin ongelmien analysoinnista ja ratkaisuvaihtoehtojen arvioinnista itse toteutukseen. Työhöni olennaisena osana kuuluu myös uuden opettelu. Usein lähden etsimään netistä omaa ongelmaani lähellä olevia referenssitapauksia ja kokeilemaan sen pohjalta uusia ratkaisuja. Isommissa kokonaisuuksissa otan avuksi joko käytössä olevan verkko-oppimisympäristömme tai jonkin laajemman blogin, ja lähden opettelemaan uutta asiaa “best practices” -hengessä. Kollegoiltani saan usein tietoa sellaisistakin asioista, joita en itse ehkä ole tajunnut edes etsiä.” - Raino

 

Työkaverinamme sinä saat:

  • vahvan tuen osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen
  • vapauden oman työn tekemiseen – meillä ei kytätä tai mikromanageerata!
  • poikkeuksellisen kattavat työterveyspalvelut
  • olla osa tiivistä yhteisöä, jossa pääset vaikuttamaan yrityksemme asioihin ja kasvuun

 

Hae meille avoimeen paikkaan pian! Aloitamme haastattelut heti sopivan hakijan ilmestyessä. 

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä avoimesta paikasta, voit olla yhteydessä:

Robert Ruusunen

robert.ruusunen@bearit.fi

050 364 5693

Työpaikasta lyhyesti

  • FullStack-kehittäjä
  • BearIT Oy, Åkerlundinkatu 11 D 33100 Tampere
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

BearIT Oy

Toimintamme ytimessä ovat asiantuntijuus ja korkea laatu, ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Työntekijöillämme on vuosien kokemus Nokian ja Microsoftin kaltaisista ohjelmistotaloista. Alan kokemuksen ansiosta olemme vahva ja luotettava liikekumppani.

Haluamme kehittää digitaalisia ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea ja tuovat todellista hyötyä. Joustavana ja nopeasti reagoivana ohjelmistotalona pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Ymmärrämme erilaisten asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Saamme ihmiset ja työn kohtaamaan, ja haluamme luoda uusia työpaikkoja ohjelmistoalalle.

Sijainti: Åkerlundinkatu 11 D 33100 Tampere

Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseemme. Erityisosaamistamme ovat pilvi- ja mobiilikehitys sekä terveydenhuollon digitaalipalvelut. Lisäksi valmennamme ohjelmistoalan työttömiä ja työttömyysuhan alaisia osaajia LearnIT-ohjelmamme kautta. Työllistämme tällä hetkellä parikymmentä työntekijää Tampereella ja Helsingissä.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!