Fullstack Developer, Helsinki

BearIT Oy

Hakuaika alkaa:

Hallitset sekä frontend- että backend-kehittämisen, ja sinulla on jo jonkin verran tuntemusta pilviteknologioista sekä kiinnostusta syventää osaamistasi pilviympäristöissä. Javan sijasta vahvuutesi ja kiinnostuksesi voi olla mm. Scalasta, Clojuresta tai Kotlinista. Osaamisesi ulottuu myös TypeScriptiin, JavaScriptiin sekä Reactiin. Tehtävässäsi työskentelet projekteissamme mm. sähköisten asiointijärjestelmien ja pilvipalvelujen parissa. Pääset kehittämään aidosti hyödyllisiä ja ihmisille merkityksellisiä ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. 

Omaa osaamistasi ja mielenkiinnon kohteitasi kuvailevat esim. Java, Scala, Typescript, Javascript, React, AWS, Node.js, Spring, Jenkins ja REST.

Uutena työkaverina odotamme sinulta lisäksi seuraavia asioita:

  • Seuraat mielenkiinnolla oman alan jatkuvaa kehittymistä ja haluat jakaa osaamistasi työyhteisössä

  • Haluat ymmärtää myös asiakkaan tavoitteita ja auttaa asiakkaitamme eteenpäin uudenlaisin ratkaisuin

Nämä asiat ovat meille merkityksellisiä BearIT:llä

Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseen. Lisäksi valmennamme ohjelmistoalan osaajia LearnIT-ohjelmamme kautta. Meillä työskentelee parisenkymmentä osaajaa niin Tampereella kuin pääkaupunkiseudulla. 

Kaiken toiminnan pohjana on asiantuntijoidemme oma osaaminen ja uteliaisuus uusia asioita kohtaan. Luotamme työntekijöihimme ja kannustamme heitä toimimaan yhdessä, jakamaan tietämystään sekä kokeilemaan uudenlaisia ratkaisuja. 

Heinäkuussa 2019 meidät valittiin 5. sijalle 100 kiinnostavimman suomalaisen startupin joukosta. Tämän lisäksi olemme Vuoden työnantaja 2017, sekä 7. nopeimmin kasvava suomalainen teknologiayritys (Deloitte: Technology Fast 50 Finland 2017).  Olemme yhdessä ylpeitä näistä saavutuksista, mutta ajattelemme samalla, että tämä on vasta tarinamme alkua, ja tärkeintä on löytää työyhteisöämme rikastavia osaajia, jotka jakavat samansuuntaisen arvopohjan. Pidämme huolta työntekijöistämme ja panostamme yrityksessämme osaamisemme kehittämiseen - viime vuonna mm. kolmasosa työntekijöistämme suoritti AWS-sertifioinnin. Blogistamme voit lukea tarkemmin, millaiset asiat meitä tällä hetkellä puhuttavat. Meille sopii hyvin myös, mikäli haluat työskennellä omalla toiminimelläsi. 

Haluaisitko kuulla lisää? Hienoa! Mekin kuulisimme mielellämme sinusta. Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi hakemuksessasi sekä liitä mukaan CV tai LinkedIn-profiili, joka kertoo työhistoriastasi ja osaamisestasi tarkemmin. Huomioimme kaikki meille tulevat hakemukset ja lupaamme olla sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!