Fullstackutvecklare Javascript, Angular och Node.js

Om tjänsten:

Enfo Cloud & App Dev gänget växer och vi söker en erfaren driven fullstackutvecklare med några års erfarenhet inom utveckling, med tonvikt på Javascript, Angular och Node.js.

Vad gör vi?

Vi arbetar med digital produktutveckling i nära samarbete med kunder inom flera olika branscher, allt för att skapa nya möjligheter för deras tjänster och produkter. Kundprojekten innefattar flera olika områden som digitalisering, funktionell webb- och apputveckling, designkoncept, UX/UI uppdrag, IoT, cloud mm.

Våra projekt sträcker sig över tre-fyra månader och uppdragen sker delvis inhouse i samarbete med våra kollegor över regionerna. Våra uppdrag kan även vara baserade på plats hos våra kunder.

Vi utvecklar med öppna och moderna standarder och ramverk som Node.js, Docker, Angular, Typescript och OpenAuth. Vi använder främst AWS och Microsoft Azure för molntjänster. Om man vill hugga tag i HTML och CSS i kombination med exempelvis Angular så finns det gott om coola projekt och  möjligheter framåt.

Vilka är vi?

Vårt moderna kontor ligger på Vallgatan 30 i Göteborg och i vårt Cloud App Dev team är det ett 10-tal utvecklare inom front-end och back-end. Vi jobbar tätt ihop med Enfos Design team och dess digitala/UX/UI designers, konceptutvecklare, strateger m fl.

Hos oss hamnar du i ett kompetent, engagerat och schysst team som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Vi har en skön teamkänsla, mycket skratt och diskussioner och vi gillar helt enkelt att göra lite mer på och med jobbet.

Vem är du:

  • är ett fan av gillar teknikerna som beskrivs ovan och är hungrig på utveckla och utvecklas
  • har god praktisk och relevant erfarenhet av modern utveckling
  • är en trevlig person som har en passion för teknik och att göra kunden extra nöjd
  • kan identifiera dig med de värderingar vi har på Enfo
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Enfo erbjuder:    

  • En modern stabil och fräsch arbetsplats med framtidens tekniker och kund i fokus där vi satsar på dig som individ personligt och professionellt och där ditt engagemang värdesätts
  • Att utvecklas tillsammans med kompetenta och professionella kollegor som sitter på djup specialistkunskap.
  • Att vidareutveckla ditt intresse för kundens affärsutmaningar
  • Möjlighet att dela med dig av din kunskap samt förvärva ytterligare specialistkunskaper inom området i teambaserade kundleveranser.
  • Ett värderingsstyrt bolag där följande värdesätts: Collaboration, Trust, Continuous Development & Expertise.

Enfo är ett Nordiskt IT-specialistbolag som bygger på specialiserade team med stöd av en stor och trygg organisation. På det sättet får vi det bästa av två världar, och vi värderar våra medarbetares engagemang högt. Vi utvecklar våra kundrelationer till starka partnerskap och på vår resa siktar vi på att utvecklas både som människor, team och organisation. Genom att erbjuda innovativ IT, digitala affärslösningar och genom att vara hjälpsamma och framåtblickande hjälper vi kunden att realisera sin strategi ihop med oss.

Vi är övertygade om att våra motiverade, drivna och hjälpsamma kollegor med passion för resultat och naturlig laganda är en stor anledning till framgång. Framgång både på ett personligt plan, som team och i kundprojekt. Varje medarbetare är viktig och har både möjlighet och ansvar att se, analysera och vidareutveckla sig själv och sin omvärld. Enfo har expertkunskapen och engagemanget att lösa framtidens utmaningar.

Ansökan

Varmt välkommen att ansöka genom att registrera ditt Linkedin + CV med kort personlig motivering via länken nedan, av GDPR skäl tar vi inte emot ansökningar som mailas in. Vänligen vänta inte till slutdatumet med att ansöka då intervjuer och urval sker löpande.För mer information vänligen kontakta Enfo Talent Acquisition Manager Omar Burazerovic på telefon 0768-933870.

Vi ser fram emot din ansökan.

OBS Vi undanber oss vänligen från kontakt från rekryteringsfirmor och annonssäljare då vi har valt strategi kring denna och framtida rekryteringar.

Ansök mellan och
Typ av anställning: Tillsvidare
Adress på kartan

Är du säker att du vill dra tillbaka ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!