Growth Marketer

Etsimme datalähtöisestä, kokeilevasta ja nopeatempoisesta markkinoinnista syttyvää Growth Marketeria, jonka tehtävänä on kasvattaa myyntiä digitaalisissa kanavissamme.

Väre on Suomen kapinallisin energiayhtiö, jossa työskentelee yli 40 asiantuntijaa myynnissä, markkinoinnissa, tuotekehityksessä, taloushallinnossa ja salkunhallinnassa. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin.

Tehtävässä etsit jatkuvasti uusia mahdollisuuksia asiakashankintaan koko ostopolulta, mutta keskityt taktisten kampanjoiden rakentamiseen ja pyörittämiseen maksetun mainonnan avulla. Sinulla on jatkuva nälkä luoda uusia ideoita ja kykyä muuttaa ne testeiksi. Valitset oikeat mainosvariaatiot testaamalla mutuilun sijaan ja toimenpiteesi ovat aina mitattavia. Sinulla löytyy myös mielenkiintoa konversio-optimointiin ja kampanjaländereiden rakentamiseen

Tehtävässä olet tärkeä osa kasvuhakkerointitiimiä, jolla on palo ylittää tavoitteet joka kuukausi ja pitää liiketoimintamme menestyksekkäänä. Tiimissä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kunhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä. Tiimin menestys on riippuvainen jatkuvasta kommunikaatiosta, ideoinnista ja tavoiteasetannasta liiketoimintojen kanssa, joten tehtävässä onnistuminen vaatii myös hyviä kommunikointitaitoja.

Mitä tarjoamme:

 • Vastuuta ja vaikutusmahdollisuutta
 • Menestymistä kasvuhaluisessa, kapinallisessa ja datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä, joka haastaa toimialaa ja muuttaa koko maailmaa
 • Huumorintajuiset, hauskat ja kannustavat työkaverit moderneissa toimistoissamme tai etäyhteyksien päässä
 • Mahdollisuuden oppia koko ajan uutta ja suorittaa osaamistasi kehittäviä kursseja työn ohella
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten puhelinetu (iPhone 12 / Galaxy S21), kattava työterveyshuolto, lounas- ja liikuntatuki

Kaipaamme seuraavanlaista osaamista:

 • Vähintään 1-2 vuoden kokemus maksetun mainonnan kampanjoiden toteuttamisesta
 • Facebook Ads, Google Ads ja Linkedin Ads osaamista
 • Datalähtöisyyttä ja kykyä hyödyntää verkkoanalytiikka
 • Kokemusta A/B-testaamisesta
 • Uteliaisuutta, halua kehittyä jatkuvasti ja voiton tahtoa
 • Kokemusta CMS-järjestelmistä, kuten Wordpress ja kykyä luoda sillä sisältöä
 • Kaikki muu osaaminen on plussaa, kuten esimerkiksi kuvankäsittelytaidot. Roolissa pääset hyödyntämään omia kiinnostuksen kohteitasi ja vahvuuksiasi
   

Voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa, mutta olet myös valmis matkustamaan kerran kuukaudessa (pidämme normaalitilanteessa kuukausipalaverit kasvotusten).

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa CDO Niko Pehkonen p. 044 541 3997

 • ke 10.3 klo 12:00-14:00
 • pe 12.3. klo 14:00-16:00
 • Voit myös lähestyä linkkarissa milloin vain.

Pääset tutustumaan meihin muihin Väreläisiin täällä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: täysipäiväinen

Väre

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamassa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa.

Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita. Tuskin kuitenkaan tulemme pitämään siitä sen suurempaa meteliä. Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on trendikästä, meille se on itsestäänselvyys. 

Yhden asian haluamme kuitenkin sanoa tässä ja nyt: Väreen kanssa sähköstä sopiminen hoituu aina selkokielisesti ja läpinäkyvästi. Jos emme jotain tiedä, kysymme. Ja yhdessä päädymme juuri sinulle parhaaseen ratkaisuun - ei enempää eikä vähempää. 

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Puhelin: +35837773131
Sijainti: Microkatu 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!