HANKINTA-ASIANTUNTIJA

Kun Elenia kehittyy energiamarkkinoiden mullistuksen kärjessä, tarvitaan alan parhaat kumppanit kehitykseen mukaan – nyt haemme HANKINTA-ASIANTUNTIJAA vahvistamaan Hankintapalvelut -tiimiä. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Hankintapalvelut -tiimi vastaa Elenian materiaali-, ICT- ja epäsuorista hankinnoista sekä niihin liittyvistä logistisista ratkaisuista. Tässä tehtävässä päätehtäväsi on vastata Elenia konsernin epäsuorista hankinnoista ja epäsuoran kategorian johtamisesta. Toimenkuvaasi kuuluu konsernini epäsuorien hankintojen toteuttamista, mukaan lukien mm. taloushallinto, energiasopimukset, kiinteistöt ja konsulttipalvelut. Roolissasi avainasemassa on myös kehitystyö, jolloin tehtävänäsi on kehittää kategorian hankintoja kohti tehokkaita strategisia kumppanuuksia.

Hankinta-asiantuntijan työtehtävään kuuluu myös markkinakartoitukset sekä toimittajayhteistyö. Arjessa teetkin tiivistä yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tällä hetkellä Elenian kumppaniverkosto on Euroopan laajuinen ja tavoitteenamme on kasvattaa kumppaniverkostomme globaaliksi. Meille on erityisen tärkeää, että kaikki hankinnat tehdään vastuullisesti yhteiskunnan tarpeen huomioon ottaen.

 

Oikean osaajan tuntomerkit

Tehtävässä pärjää positiivinen ja sanavalmis henkilö, jolta yhteistyö tiimin ja sidosryhmien kanssa sujuu luontevasti. Osaat keskustella rakentavasti, mutta pidät neuvotteluissa myös puolesi. Työskentelet mielelläsi tehtävissä, joissa olet vastuussa suuremmista kokonaisuuksista etkä hätkähdä päätöksentekoa haastavissakaan tilanteissa. Pääasia on, että hankkeet eivät jää jäljiltäsi puolitiehen vaan ajat asioita sinnikkäästi maaliin. Toivomme, että osaamistasi tukee soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja hienoa, jos tehtävän mukaisista hankinnoista olisi muutoinkin jo tuntumaa!  Tehtävässä edellytetään suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin suullista ja kirjallista taitoa myös kiperissä neuvottelutilanteissa.

 

Meissä on virtaa!

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tontin, jossa saat edistää asioita omalla tyylilläsi. Modernit toimitilamme sijaitsevat Tampereella. Tehtävässä pääset verkostoitumaan sekä kotimaisten että kansainvälisten yhteistyötahojen kanssa ja seuraamaan aitiopaikalta alan huipputoimijan kehitystä laajalla näköalalla. Hankintapalvelut -tiimissä asioista keskustellaan aina avoimesti ja ratkaisuja ongelmiin pähkäillään yhdessä. Työnantajana olemme rohkeasti uudistuva ja osaava työyhteisö. Teemme työtä nykyaikaisilla järjestelmillä ja laitteilla sekä tuemme henkilöstömme työkykyä. Elenia on savuton ja päihteetön työpaikka.

 

Kiinnostuitko?

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi jättämällä hakemus liitteineen viimeistään 21.5.2021. Hankintapäällikkö Turkka Kalliorinne (p. 040 661 4766) vastaa mielellään mahdollisiin lisäkysymyksiin. Tavoitat Turkan parhaiten ti 11.5. klo 9-12 tai ke 19.5. klo 9-12 tai sähköpostitse turkka.kalliorinne@elenia.fi.

Hae tehtävään

Haku alkaa ja päättyy

Elenia

Elenia on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Teemme pitkäjänteistä ja vastuullista jakeluverkkomme kehitystyötä, jotta varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Sähköverkkomme sijaitsee yli sadan kunnan alueella kuudessa eri maakunnassa. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita sekä asiakaspalvelua ohjelmistorobotiikkaa hyödyntäen. Tuemme henkilöstömme työkykyä ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka.

Sijainti: Patamäenkatu 7
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!