HARJOITTELIJOITA

KEVÄÄN 2021 TULKKAUKSEN HARJOITTELUHAKU AUKI! RAKENTAESSAMME RAJATTOMAN KOMMUNIKAATION MAAILMAA, TARVITSEMME RAIKKAITA AJATUKSIA JA REIPPAITA TEKIJÖITÄ. LIITY MAHDOLLISTAJIEN JOUKKOOMME JA TULE KEHITTYMÄÄN PARHAASSA SEURASSA

Lähetä meille pilkehtivä hakemuksesi! Kerro itsestäsi, opiskelemastasi alasta sekä harjoittelusi ajankohdasta, kestosta ja tavoitteista. Lisäksi haluaisimme nähdä CV:n sekä videotervehdyksen itsestäsi. Jos opiskelet viittomakielialaa, laita video myös viittomakielellä. Viittomakielen tulkkiharjoittelijoilta toivomme tulkkausnäytteet molempiin suuntiin.

 

Viittomakielen tulkin ja puhevammaisten tulkin (amk) harjoitteluun voit hakea huhtikuussa ja marraskuussa. Puhevammaisten tulkin eat-harjoitteluun sekä viittomakielen ohjaajan harjoitteluun voit hakea ympäri vuoden. 

Voit myös ehdottaa meille opinnäytetyötä tai suuntautumisopintoja. Olemme lisäksi käytettävissä tutkintojen arviointiasioissa. Myös mahdolliset lisätietokyselyt sekä opinnäytetyöideat voi nakata osoitteeseen harjoittelut@sivupersoona.com.

Haku alkaa ja päättyy

Sivupersoona Oy

Sivupersoonan missiona on mahdollistaa asiakkaillemme rajattoman kommunikaation maailma. Yli 14 vuoden kokemuksella rakennamme kommunikaation erityisryhmille jatkuvasti uusia tapoja osallistua, tulla kuulluksi ja ymmärretyksi sekä voida hyvin. Moniammatilliseen mahdollistajajoukkoomme lukeutuu 99 viittomakielen- ja puhevammaisten tulkkauksen, kommunikaatio-opetuksen sekä puheterapian ammattilaista.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 029 000 9055
Sijainti: Hämeenpuisto 28, 33200 Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!