HR-asiantuntija

Tamro
Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa
Vakituinen
Haku alkaa ja päättyy

Oletko vahva palkanlaskennan osaaja, järjestelmäorientoitunut ja kiinnostunut laajentamaan HR-osaamistasi?

Etsimme HR-asiantuntijaa neljänneksi jäseneksi dynaamiseen ja kehitysfokusoituneeseen HR-tiimiimme. Palkkayhteyshenkilön rooli, palkkaprosessien kehittäminen ja organisaation tukeminen palkanlaskentaan ja työehtosopimuksen tulkintaan liittyvissä kysymyksissä veisi noin puolet työajastasi. Muita omia vastuualueitasi olisivat HR-järjestelmien pääkäyttäjyys ja HR-raportointi. Näiden lisäksi sinulla olisi mahdollisuus laajentaa toimenkuvaasi ja kehittyä HR-generalistina osallistumalla eri HR-prosessien toteutukseen ja kehittämiseen, ottaen jatkossa mahdollisesti vastuun nimetyistä osa-alueista tai prosesseista.

AVAINTEHTÄVÄT

  • Toimit Tamron palkkayhteyshenkilönä ulkoistetun palkanlaskenta suuntaan ja kehität aktiivisesti Tamron palkkaprosesseja.
  • Ohjeistat ja neuvot organisaatiota palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä ja työehtosopimusten tulkinnassa. Tamrolla on käytössä Kaupan työehtosopimus.
  • Toimit Tamron HR-järjestelmien pääkäyttäjänä, kehität ja tuotat HR-raportteja
  • Toteutat Tamron henkilöstöstrategiaa HR-tiimin jäsenenä. Kehität ja toteutat HR-prosesseja HR Business Partnereiden tukena ja tukemana.

ODOTUKSET

  • Vahva palkanlaskennan osaaminen ja kyky tulkita työehtosopimuksia.
  • Järjestelmäorientoitunut ja kiinnostunut HR-tehtävistä
  • Halu kehittää prosesseja ja toimintatapoja
  • Aktiivinen, oma-aloitteinen, analyyttinen ja järjestelmällinen ote työntekoon
  • Kyky työskentelet tehokkaasti ja tarkasti myös kiireen keskellä
  • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

 

Työntekopaikkana voi olla toimipisteemme joko Vantaalla tai Tampereella.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa rekrytoiva esimies, HR Johtaja Elina Kurkijoki, 040 657 8685, maanantaina 13.1. kello 16 - 17 tai tiistaina 21.1. kello 9 - 10.

 

Tamro

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!