HR-järjestelmäihminen, Tampere tai Helsinki

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta.* Maltillisen kasvun markkinoilla etsimme Mepco Web -järjestelmän saloihin sukeltavaa tekijää, joka saa happensa hallinnollisista HR-hommista ja puhaltaa asiakasrajapintaan huomisen hooärrää.


Mikä homma? 

Mepco HRM on sinulle tuttu. Tiimimme kouluttaa sinut tarvittaessa sen syvempiin saloihin sekä tapaamme tehdä ja määrittää HR-prosessit. Tulet siis tiimimme täysivaltaiseksi (mutta et välttämättä -päiseksi) jäseneksi. Tämä tarkoittaa, että uuden Mepco Web -tiimin mukana pääset rakentamaan raameja ja luomaan tiimitapoja tehdä. Meillä on myös selkeät asiakkuudenhallintamallit – asiakkaista pidetään huolta ja heitä tavataan säännöllisesti. Valmius tehdä asiakastyötä on siis tehtävässä a ja vähän o:kin.

Tavallinen työpäiväsi sisältää lisäksi ao. asioita:

  • Työsuhteen elinkaaren hallinta
  • Konsultointi
  • Asiakashuolenpito

Myöhemmin mahdollista rikastaa tehtävää mm. HR-prosessien määritystyöllä.

Tulet töihin esihenkilöttömään organisaatioon. Sinä päätät sekä säätelet joustavasti omaa tarjotinta ja työaikaasi. Soolosuoritusta ei silti kukaan odota. Saat siirtymään koko satapäisen Integratan kannustuksen ja tehtävässä takuuvarmasti tiimitukea: Mepco Web -projekteja tehdään aina kahden konsultin väkivahvuudella.

Tehtävä edellyttää silloin tällöin myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.


Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Olet järjestelmäkeskeinen ihminen. Vietät mielelläsi aikaa sekä tiimin että teknologian parissa. Sinulla on silmää ja sietokykyä rutiineille, mutta myös mindset muihin HR-tehtäviin.

Tehtävässä välttämätöntä on palava into järjestelmälliseen projektityöhön, projektikokonaisuuksien hallintakokemus sekä kiinnostus konsultointiin. My way or the highway -asenteesta ei ole etua, kun luodaan yhdessä uutta. Aiempi kokemus palkkapalveluista on välttämätöntä.

Odotamme sinun sujuvasti snorklaavan myös asiakasmaailmassa. Mepco Webin parissa laajennat HR-horisonttiasi: Tehtävässä yhdistyvät asiakastyö, HR ja palkkahallinto-osaaminen.

 

Millaista merkitystä saat meiltä?

Integrata on kolmella paikkakunnalla – Tampereella, Helsingissä ja Porissa – yksi 100:n ihmisen tiimi, jonka työtila on Teamsissä ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Yhteisölliset toimipisteemme sijaitsevat kaupunkikeskustoissa.

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit). Integratalaisena pääset tekemään koko toimialan tulevaisuuteen tähtääviä tekoja:

Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli räjäytämme paperit pöydiltä ja teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Jotta jokainen voisi keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Keskitymme huonojen läppien lisäksi tiimiläisten hyvinvointiin. Pidämme huolta ihmisistä, ja he pitävät huolta asiakkaistamme. Myös asiakas on yksi meistä.

Meillä ei myöskään ole ollenkaan esihenkilöitä (ent. esimies). Eikä johtokaan lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Tämä työ on mahdollisuus ihmiselle, joka haluaa elää oppien uutta, tykkää uida järjestelmissä, pintasukeltaa asiakasrajapinnassa ja tehdä taitohypyn Mepco Web -tiimin imuun.

Tässähän tätä huttua. Siis juttua. Jos nyt et jo nukahtanut, lukaisethan vielä nämäkin:


Näin haet integratalaiseksi

Jos tutustuttuasi Jakamossamme ajatuksiimme sekä somekanavissamme integratalaiseen yrityskulttuuriin, olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 25.10.2020 klo 23:59 mennessä.

Etätyöhaastattelumahdollisuus. Etätyömahdollisuus meillä on ollut jo vuodesta 2008. Sitä emme viitsi enää erikseen mainita. Vaikka se onkin vähän lyhyempi sana.

Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaa Eveliina Roininen, eveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484. Jos puolestasi puhut mieluummin koneille, voit kysyä meiltä mitä tahansa tästä työpaikasta myös WhatsAppissa, 050 531 8580.


*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.


Avainsanat:
Mepco HRM, Mepco Web, HR specialist

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Integrata

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Puhelin: 0400 496 484

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!