Haluatko Starialaiseksi?

Oletko ylivoimaisen hyvä tyyppi
Menevätkö kykysi hukkaan nykyisessä työpaikassasi? 
Onko Sinussa
se kuuluisa "jokin"?

Haemme kasvavaan joukkoomme uusia Starialaisia, Aitoja Kumppaneita, työskentelemään monipuolisiin yrityksen hallinnollisiin tehtäviin. Tarjoamme asiakkaillemme tarpeiden mukaan räätälöityjä ratkaisuja talous- ja palkkahallinnon, tietojärjestelmien ja HR- palveluiden haasteisiin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Lisäksi asiantuntijavuokraus-palvelumme järjestävät ammattilaisia talous- ja henkilöstöhallinnon erilaisiin projekteihin asiakasyrityksiimme.

Odotamme sinulta asiakaslähtöisen toimintamme mukaista ajattelua, tahtoa toimia palvelulupauksemme mukaisesti asiakkaan Aitona Kumppanina. Haluamme kuulla lisää sinusta, jos olet taloushallinnon rautainen ammattilainen, palkka-asiantuntija, tietojärjestelmien, liiketoiminnan kehittämiseen tai johtamistiedon tuottamiseen erikoistunut osaaja tai HR-asiantuntija!
 
Tutustu alla olevan videon kautta arkeemme ja mahtavaan Staria-heimoomme!

Täytä tietosi ja liity osaksi tähtipelaaja-pooliamme! Saat lisätietoa avoinna olevista tehtävistä ja mahdollisuuden näyttää kykysi!

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, osa-aikainen, projektit

Staria Oyj

Suomalainen Staria Oyj on vuonna 2003 perustettu ERP- ja talouspalveluyhtiö, jonka missiona on mahdollistaa asiakkailleen parempia päätöksiä. Palveluihin kuuluvat myös monipuoliset HR- ja palkkaratkaisut. Toteutamme optimoituja, kasvua vauhdittavia palveluja yrityksille Suomessa ja Euroopassa. Asiakaskohtaiset tiimimme toteuttavat palvelut ONE STOP -periaatteella, yhdestä paikasta ja yhden järjestelmän kautta. Vuonna 2017 Staria Oyj:n liikevaihto oli 12+ M€ ja yhtiön palveluksessa työskentelee yli 150 asiantuntijaa. Starian konttorit sijaitsevat Suomessa viidellä paikkakunnalla sekä Tallinnassa että Tukholmassa ja Göteborgissa. Staria on pohjoismaiden ainoa palkittu NetSuite 5-Star Solution Partner ja toimii järjestelmä- ja talouspalvelukumppanina myös muissa Euroopan maissa.

Sähköposti: rekry@staria.fi
Sijainti: Yrjönkatu 24, 00100 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!