Haluatko Starialaiseksi?

Oletko ylivoimaisen hyvä tyyppi
Menevätkö kykysi hukkaan nykyisessä työpaikassasi? 
Onko Sinussa 
se kuuluisa "jokin"?

Haemme kasvavaan joukkoomme uusia Starialaisia, Aitoja Kumppaneita, työskentelemään monipuolisiin yrityksen hallinnollisiin tehtäviin. Tarjoamme asiakkaillemme tarpeiden mukaan räätälöityjä ratkaisuja talous- ja palkkahallinnon, tietojärjestelmien ja HR- palveluiden haasteisiin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Lisäksi asiantuntijavuokraus-palvelumme järjestävät ammattilaisia talous- ja henkilöstöhallinnon erilaisiin projekteihin asiakasyrityksiimme.

Odotamme sinulta asiakaslähtöisen toimintamme mukaista ajattelua, tahtoa toimia palvelulupauksemme mukaisesti asiakkaan Aitona Kumppanina. Haluamme kuulla lisää sinusta, jos olet taloushallinnon rautainen ammattilainen, palkka-asiantuntija, tietojärjestelmien, liiketoiminnan kehittämiseen tai johtamistiedon tuottamiseen erikoistunut osaaja tai HR-asiantuntija!
 
Tutustu alla olevan videon kautta arkeemme ja mahtavaan Staria-heimoomme!

Täytä tietosi ja liity osaksi tähtipelaaja-pooliamme! Saat lisätietoa avoinna olevista tehtävistä ja mahdollisuuden näyttää kykysi!

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, osa-aikainen, projektit

Staria Oyj

Staria Oyj on tietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö, jonka missiona on mahdollistaa asiakkailleen tehokkaimmat palvelut ja työkalut moderniin liiketoimintaan. Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut ja ohjelmistorobotiikka. Staria Oyj:n liikevaihtoennuste vuodelle 2019 on yli 18 M€ ja yhtiön palveluksessa työskentelee yli 200 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Staria on ainoa yritys Euroopassa, joka pystyy tarjoamaan laajat kansainväliset talouden- ja toiminnanohjauksen palvelut yli 30 maahan asiakaskohtaisella tiimillä. Staria on myös eniten kansainvälisiä palkintoja saanut NetSuite-kumppani. Starian asiakkaita ovat mm. NoHo Group, Kiinteistömaailma, Laatutakuu ja Wolt. Staria on perustettu vuonna 2003 ja se on kokonaan henkilöstön omistama.

Sähköposti: rekry@staria.fi
Sijainti: Yrjönkatu 24, 00100 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!