Hanketalouden suunnittelija

Haemme Laureaan 

hanketalouden suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 

Tehtävä sijoittuu Laurean hanketaloustiimiin, joka tukee ulkoista rahoitusta saavien TKI-hankkeiden talouden suunnittelua, seurantaa ja raportointia. Tiimi avustaa projektipäälliköitä talousasioissa hankkeiden koko elinkaaren ajan. Laurean kasvavaan hankesalkkuun kuuluu kotimaista ja kansainvälistä rahoitusta saavia hankkeita (mm. Rakennerahastot, Horizon2020, Erasmus, Suomen Akatemia, ministeriöt, kotimaiset säätiöt).

Suunnittelijan työhön kuuluu hankehakemusten budjetointi, maksatushakemusten valmistelu, hankkeiden talouden seuranta sekä rahoitusehtoihin ja Laurean käytäntöihin liittyvä neuvonta.

Odotamme

Edellytämme suunnittelijaksi hakevalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, taloushallinnon osaamista, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia (erityisesti Excel).

Arvostamme aiempaa kokemusta julkisrahoitteisista hankkeista ja talouden raportoinnista. Tehtävässä toimitaan yhteistyössä Laurean sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa, joten arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Hoidettavana on useita hankkeita samanaikaisesti, joten ajankäytön hallinta ja kyky tehtävien oma-aloitteiseen priorisointiin on tärkeää.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän mukavassa tiimissä. Pääset kehittymään ammatillisesti oppien uutta eri rahoituskanavista toimien monenlaisten tutkimushankkeiden talouden parissa. Tiimissä pääset kehittämään uusia toimintamalleja yhdessä Laurean tutkimus- ja kehittämistoiminnan toimijoiden kanssa.

Tehtävä sijoittuu Tikkurilan tai Leppävaaran kampukselle, mutta tiimi palvelee koko Laureaa.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työaika on 36,25 h viikossa.

Lisätietoja antaa talousjohtaja Susanna Rosell p. 358 50 568 1214, susanna.rosell@laurea.fi. Pyydämme jättämään hakemuksen ja CV:n sähköisesti kohdasta Jätä hakemus viimeistään 29.4.2021. Hakuprosessin seuraavassa vaiheessa käytetään mahdollisesti videohaastattelua. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Laurea

Laurea on kansainvälisesti verkottunut metropolialuetta kehittävä ammattikorkeakoulu, jonka toimintatavassa opiskelijat ovat uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Laurea yhdistää oppimisen sekä tutkimus- ja kehitystyön edistääkseen alueen palveluliiketoimintaa, palveluinnovaatioiden tuottamista ja yrittäjyyttä. Laurealla on monipuolinen kumppanuusrakenne ja selkeät toimintaa tukevat osaamisalueet.

Laurea on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on noin 52 M€, ja joka työllistää tällä hetkellä noin 550 henkilöä. Opiskelijoita Laureassa on lähes 8000.

Puhelin: (09) 8868 7150
Sähköposti: rekrytointi@laurea.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!