Hankinta-asiantuntija

Haemme HANKINTA-ASIANTUNTIJOITA palvelu- ja tavarahankintojen tiimiin

Sansia kasvaa, ja siksi tarvitsemme hankinta-asiantuntijoita tuottamaan kilpailutus- ja sopimushallinnan palveluja omistaja-asiakkaillemme. 

Hankinta-asiantuntijana vastaat projektipäällikkönä asiakkaidemme hankintalain mukaisten hankintojen kilpailutuksista niiden valmistelusta päätöksentekoon ja sopimushallintaan saakka. Hallinnoit sopimuksia niiden voimassaoloajan. Kykenet hoitamaan asiantuntijana itsenäisesti useita kilpailutusprojekteja samanaikaisesti ja tavoitteellisella otteella.

Yhteistyö kollegojen, asiakkaiden ja toimittajien kanssa sujuu sinulta luontevasti. Tehtävä sisältää monipuolisesti kaupallista, oikeudellista sekä eri sidosryhmien väliseen yhteistyöhön perustuvaa hankintatyötä. Tulet työskentelemään osaamisesi mukaan joko tavarahankintojen tai palveluhankintojen tiimissä.

Sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. ICT-valmiutesi ovat hyvät, ja omaksut nopeasti uusia tiedonhallintajärjestelmiä. Hankintajärjestelmien, kuten Hilman ja Cloudian osaaminen katsotaan eduksi. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja olet työssäsi vastuuntuntoinen ja huolellinen sekä oma-aloitteinen. Toivomme sinulta myös tarkkuutta, paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. 

Sinulla on koulutuksena alempi tai ylempi korkeakoulututkinto (esimerkiksi HTK, oikeustieteen yo/OTN, tradenomi, kauppatieteen maisteri) sekä tuntemusta julkisista hankinnoista.

Hakijan eduksi katsotaan kokemus julkisista hankinnoista, lakiin liittyvistä tulkintatehtävistä tai julkishallinnon B2B-myyntitehtävistä. Lisäksi tavarahankintojen tiimissä eduksi voidaan katsoa kokemus esimerkiksi terveydenhuollon tarvikkeiden myynnistä, farmasian alalta tai sairaanhoitajan työstä.

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen työn, nykyaikaiset ja kehittyvät tietojärjestelmät, joustavan työympäristön sekä hyvät työsuhde-edut.  

Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoivomuksen.

Lisätietoja antavat

Palveluhankintojen kategoriapäällikkö Piia Asikainen p. 044 718 2904, piia.asikainen@sansia.fi

Tavarahankintojen kategoriapäällikkö Mari Kumpulainen, p. 044 718 2948, mari.kumpulainen@sansia.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Sansia

Sansia on vuonna 2011 perustettu julkisomisteinen palveluyhtiö. Syyskuun 2018 puoliväliin saakka meidät tunnettiin IS-Hankinnan nimellä. Asiakkaitamme ovat omistajamme: 119 julkisyhteisöä eri puolilta Suomea.

Tarjoamme asiakkaillemme hankinta- ja sopimushallinnan palvelut, hankintakoulutukset sekä kanavat sähköiseen tilaamiseen. Asiakas saa meiltä myös tukea oman hankintatoimintansa järjestämiseen. Toukokuussa 2018 laajensimme palveluvalikoimaamme, kun ryhdyimme tuottamaan henkilöliikenteen palveluja.

Tavoitteemme on tehdä hankkiminen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, jotta he voivat keskittyä omiin ydintoimintoihinsa. Toimintatapamme on tehokas ja asiakaslähtöinen: pystymme yhdistämään useiden asiakkaiden hankintavolyymeja, mutta toteutamme myös yhden asiakkaan tarpeisiin vastaavia erillishankintoja. Vahva markkina-asemamme takaa edulliset hinnat ja hyvät sopimusehdot.

Puhelin: 017 218 900
Sähköposti: rekry@sansia.fi
Sijainti: Viestikatu 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!