Hankintainsinööri toimitilarakentamiseen, Vantaa

Nyt haemme tiimimme täydennykseksi hankintainsinööriä Vantaalle Tikkurilaan (karttalinkki). Tehtäväsi koostuvat uudisrakentamisen hankintatehtävistä.

Hankintainsinööriksi?

Tämä on monipuolista hommaa ja sopii esimerkiksi työmaainsinööri- tai työnjohtotaustaiselle henkilölle. Hankintainsinööri vastaa omien vastuuprojektiensa rakennusteknisistä aliurakka- ja materiaalihankinnoista yhteistyössä suunnittelun- ja tuotannon johdon kanssa, joten toimit osin myös työmaalla.

Etsit uusia kumppaneita, hoidat hankintaprosessin aina tarjouspyyntöjen laadinnasta sopimuksiin ja tilauksiin saakka. Ylläpidät myös hankinta- ja toimittajarekisteriämme, osallistut hankintaan liittyvien asioiden tiedottamiseen sekä muihin projektien aloituspalavereissa sovittuihin tehtäviin.

Meillä on useita vakiintuneita yhteistyökumppaneita, joiden lisäksi tarvitsemme myös lukuisia uusia toimittajia. Sinun ei siis tarvitse aloittaa nollasta, mutta myös omalle kädenjäljelle on tilaa. Kuulisimmekin mielellämme millaisia kumppaniverkostoja sinulla on mahdollisesti takataskussasi.

Etsimämme henkilö

Sinulta toivoisimme:

  • aiempaa hankintakokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa (AMK/DI) tai muutoin hankittua vahvaa talonrakentamisen tuntemusta
  • hankintasopimusehtojen tuntemusta
  • halua oppia alan parhaita käytäntöjä hankintatoimessa

Uudessa tehtävässä voit aloittaa heti kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, voit jättää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. voit halutessasi kysyä myös lisätietoja tehtävästä Tuotantojohtajaltamme, Arposen Timolta: 040 553 9950 tai timo.arponen@lehto.fi.

Haku päättyy 26.4.2021. Ethän kuitenkaan jää odottamaan viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme haastatteluvaiheeseen heti, kun sopiva tyyppi löytyy.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on rakennusalan innovatiivinen uudistaja. Rakennamme asuntoja, erilaisia toimitiloja ja hoivatiloja sekä kouluja. Lisäksi teemme putkiremontteja kerrostaloihin. Tavoitteemme on muuttaa toimialaa ja rakentaa entistä laadukkaammin, nopeammin ja kohtuuhintaisemmin. Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!