Hankintainsinööri

Haluaisitko päästä betonielementtitehtaiden ja -tuotantolinjojen toimittamisen maailman markkinajohtajan riveihin työskentelemään mielenkiintoisissa ja kansainvälisissä projekteissa? Nyt sinulla on siihen tilaisuus, sillä haemme Riihimäen yksikköömme

HANKINTAINSINÖÖRIÄ

Tulet mukaan muottivalmistusyksikön toimintaan, jossa päävastuualueenasi on Riihimäen tuotantolaitoksien materiaali- ja alihankintavalmisteiden ostot, kilpailutukset ja toimittajayhteistyö. Työ käsittää myös hitsaavan konepajan työnsuunnittelua ja sitä kautta kokonaisymmärrystä teräsvalmisteista ja eri valmistustekniikoista sekä valmiudet tehdä make or buy -päätöksiä.

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus (esim. insinööri) ja aito kiinnostus hankintatoimeen. Olet toimintaotteeltasi oma-aloitteinen, täsmällinen ja järjestelmällinen. Tulet toimeen sujuvasti englannin kielellä ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Eduksi katsotaan kokemus teollisuuden hankintatoimesta ja vahvaa näyttöä tehtävässä onnistumisesta.

Tarjoamme:

  • Kattavan perehdytyksen
  • Modernit työkalut ja ohjelmistot sekä laadukkaat koneet ja laitteet
  • Mielenkiintoiset kansainväliset projektit
  • Pääset osaksi rentoa ja toisia tukevaa työyhteisöä, jossa vallitsee hyvä ryhmähenki
  • Laajan terveysvakuutuksen työterveyspalveluiden lisäksi
  • Lisäksi pääset osaksi Elematicin kannustavaa bonusjärjestelmää

Tervetuloa osaksi kansainvälistä toimintaa sekä vahvaa ja ammattitaitoista tiimiä!” –Miska Kulmala, Production Manager. Ota rohkeasti yhteyttä tulevaan esimieheesi ja kysy tehtävästä lisää soittamalla numeroon 040 1475 110.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakemusvaiheessa ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.eezypersonnel.fi kotisivujen kautta 16.5.2021 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy

Elematic Oyj

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityksemme pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksistamme sijaitsevat Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä. Lisää meistä: www.elematic.com sekä LinkedIn, Facebook, YouTube ja Twitter.

Sijainti: Tehtaankatu 3, Riihimäki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!