Vakituinen / Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

Hankintainsinööri

Hae tähän työpaikkaan

Fira on dynaaminen kasvuyritys ja innovatiivisten ihmisten yhteisö. Rakennamme hyviä koteja ja työpaikkoja, eläviä kaupunkiympäristöjä ja parempaa arkea. Uudistamme rakennusalaa hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja, tiedolla johtamista ja ihmisten vuorovaikutusta. Haluamme olla rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa perinteet ja tulevaisuus kulkevat käsi kädessä. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Haemme nyt hankintatiimiimme vahvistukseksi kahta uutta hankintainsinööriä, joista toinen sijoitetaan asuntolinjaan ja toinen liike- ja toimitilalinjaan. Hankintainsinöörinä toimit osana Firan hankintatiimiä. Tehtävänkuvasi on laaja-alainen ja pääset tekemään projektihankintaa, kehittämään vastuunimikkeiden hankintatapaa, kilpailuttamaan kausisopimuksia sekä luomaan yhteistyöhön pohjautuvia toimittajasuhteita. Olennainen osa työtäsi on tiivis yhteistyö suunnittelunohjauksen, kustannuslaskennan, toimittajaverkoston ja etenkin tuotantohenkilöstön kanssa. Halutessasi pääset osaksi hankinnan kehitystöitä, mikäli olet kiinnostunut toimintatapojen jatkuvasta kehittämisestä.

Tukenasi sinulla on tiivis, ammattimainen sekä erilaisilla osaamisilla ja persoonilla varustettu hankintatiimi.  Odotamme ensisijaisesti rakentamisen ymmärtämistä yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen, kykyyn viestiä tehokkaasti sekä tahtoon kehittyä hankinnan ammattilaisena. Olet ehkä jo ansainnut kannukset työmaa- tai tuotantoinsinöörinä, ja haluat seuraavaksi onnistua hankintojen ammattilaisena. Kenties työskentelet jo nyt hankintojen parissa, ja haluat kehittyä laaja-alaiseksi hankinnan osaajaksi. Aikaisempi hankintakokemus katsotaan eduksi, mutta asenne ja halu kehittyä ovat tärkeimmät kaivatut ominaisuutesi.

 

Odotamme sinulta:

- soveltuvaa koulutusta (esim. teknillinen tai kaupallinen)

- aiempaa kokemusta rakennusalalta ja riittävää rakennusteknistä osaamista

- sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa

- tiimityöskentely-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

- neuvottelu- ja sopimusosaamista

 

Tule mukaan huipputiimiin! Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

 

Mikäli kiinnostuit hankintainsinöörin paikasta, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Haku on auki 14.03.2021 saakka, mutta käymme saapuneita hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antavat hankintapäälliköt Rami Sariola (Asunnot) +358 40 180 2225 ja Markus Illikainen (Liike- ja toimitilat) +358 400 398 116.

Työpaikasta lyhyesti

  • Hankintainsinööri, Vakituinen
  • Fira, Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Fira

Rakennamme hyviä koteja, tiloja ja työpaikkoja, parempaa arkea ja kestävää tulevaisuutta. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy, digitaalisia rakentamisen palveluja kehittävä Fira Smart Services Oy ja modulaarisia kylpyhuoneratkaisuja kehittävä Fira Modules Oy. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa ja vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 218 miljoonaa euroa. 

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!