Hankintalakimies

Tuomi Logistiikka kuuluu Suomen suurimpien hankintayksikköjen joukkoon ja teemme Suomen mittakaavassa eniten yhteishankintoja vuositasolla. Toteuttamillamme hankinnoilla on merkittävä yhteiskunnallinen vaikutus. Pääset tutustumaan Tuomen hankintapalveluihin täältä.

Etsimme nyt hankintalakimiestä julkisista hankinnoista vastaavaan asiantuntijajoukkoomme. Tehtävässä pääset keskittymään avainosaamiseesi ja työskentelemään yhdessä osaavien hankinnan asiantuntijoidemme kanssa hankintaprosessin eri vaiheissa. Tuet asiantuntijoitamme tarjouspyyntöjen ja muiden hankinta-asiakirjojen valmistelussa, lisäksi koulutat hankintajuridiikan kiemuroita sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Työhösi kuuluu myös julkisten hankintojen kehittäminen saumattomassa yhteistyössä asiakkaidemme ja Tuomen hankinnan asiantuntijoiden kanssa. Toimit sujuvassa vuorovaikutuksessa niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmiemme kanssa ja koet asiakkaiden koulutus- ja neuvontatilanteet mielekkäinä asioina. Luotat omaan osaamiseesi ja ammattitaitoosi sekä esiinnyt vakuuttavasti vaihtuvissakin tilanteissa. 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Etsimämme henkilö

Sinulla on ylempi oikeustieteellinen tutkinto ja jo kertynyttä työkokemusta ja ymmärrystä hankintalain soveltamisesta käytäntöön. Sinulta löytyykin tuntemusta sekä julkisen sektorin toimintamalleista, että käytännön kokemusta julkisten hankintojen toteuttamisesta. Tätä kokemusta olet saattanut kerryttää työskentelemällä esim. julkisella sektorilla tai julkisia hankintoja tekevässä yrityksessä.

Julkiset hankinnat sekä erilaiset sopimusehdot kuten JIT kiinnostavat sinua ja seuraat mielenkiinnolla alan oikeuskäytäntöä. Tietämystäsi jaat mielelläsi myös tiimillesi sekä koulutat asiakkaitamme. Vaikkeivät julkiset hankinnat ole tunnettuja nopeatahtisuudestaan, välillä pöydällesi tipahtaa pikaisiakin asioita ja kysymyksiä ja nautit ajoittaisesta nopeatempoisuudesta. Toimintatavoiltasi olet palveluhenkinen sekä tarkka ja sinulla on uskallusta tarttua vaativiinkin asioihin ja tehdä itsenäisiä linjauksia. Nautit monipuolisesta roolistasi erilaisten hankintojen parissa ja arvostat kollegoidesi tukea sekä työympäristön joustavuutta.

Työsuhde-edut

  • Työmatkaetu
  • Tulospalkkio
  • Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassa
  • Tavaksi vapaalla ry
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Lounasetu

Tarjoamme kasvavan ja kehitysmyönteisen organisaation, jossa saat näyttää kykysi ja tutustua laajalti kaikkiin yhtiömme eri liiketoimintoihin. Mukavat ja asiantuntevat kollegat sekä pätevät esimiehet ja johto ovat tukenasi urapolullasi. Henkilöstöetuihimme ja henkilöstömme uratarinoihin voit tutustua tarkemmin urasivuillamme.

Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka on julkisomisteinen, in-house asemassa julkisella sektorilla toimiva pirkanmaalainen hankinta- ja logistiikkayhtiö. Muodostamme strategisia ja kestäviä kumppanuuksia sekä tuotamme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme hankinnan ja logistiikan asiantuntijuudella. Tuomi Logistiikalla työskentelee yli 250 henkilöä ja liikevaihtomme on 110 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi!

Ota yhteyttä:

Sijainti: Särkijärvenkatu 1, Tampere

Alkoiko kiinnostus versoa? Hienoa! Lähetä meille  hakemus ja CV palkkatoiveineen 14.3. mennessä hakulomakkeen kautta. Kuulisimme mielellämme, miten yllä mainitut  asiat näkyvät osaamisessasi ja työhistoriassasi. Hakuaika on pidennetty vk. 9 hiihtolomien vuoksi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, mutta työn aloitus voidaan sopia joustavasti.

Lisätietoja antaa lakimies Kirsikka Kivimäki numerosta 040-8494354. Parhaiten tavoitat hänet 17.2. klo 16-17:00, 22.2. klo 9-10:00 ja 10.3. klo 12-13:00. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!