Harjoittelija hankintatiimiin kesäksi 2020

Fira on dynaaminen kasvuyritys ja innovatiivisten ihmisten yhteisö. Rakennamme hyviä koteja ja työpaikkoja, eläviä kaupunkiympäristöjä ja parempaa arkea. Uudistamme rakennusalaa hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja, tiedolla johtamista ja ihmisten vuorovaikutusta. Haluamme olla rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa perinteet ja tulevaisuus kulkevat käsi kädessä. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Vuonna 2002 perustetussa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä noin 300 raudanlujaa ammattilaista. Omistajina ovat iso joukko firalaisia, Ilmarinen ja Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy). Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 226 miljoonaa euroa. Päätoimipisteemme sijaitsee lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa.

 

Haluatko olla mukana rakennusalan huippujengissä? Kesäharjoittelijahakumme on nyt käynnissä!

Etsimme kesäksi 2020 harjoittelijaa hankintatiimiimme. Hankintainsinööriharjoittelijana toimit osana Firan hankintatiimiä. Opit käytännön ja perehdytyksen kautta hankintainsinöörin vastuualueeseen keskeisesti kuuluvien tehtävien hoitamista. Aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan räätälöimme sinulle sopivan työnkuvan, ja pääset tutustumaan sekä tekemään hankinnan tehtäviä laaja-alaisesti.  Tukenasi sinulla on tiivis, ammattimainen sekä erilaisilla osaamisilla ja persoonilla varustettu hankintatiimi. 

Aikaisempi työkokemus rakennusalalta etu, mutta vielä tärkeämpää on asenteesi ja kiinnostus hankintatehtäviin. Meille on tärkeää löytää vauhdikkaaseen kulttuuriimme sopivat tekijät.  Olet asiakaspalvelulähtöinen, viestit tehokkaasti ja sinulla on tahto kehittyä hankinnan ammattilaiseksi.

Jos sinusta tuntuu siltä, että sopisit mainiosti joukkoomme, anna meidän kuulla sinusta. Odotamme innolla hakemustasi! Haethan 31.1.2020 mennessä alla olevan Hae tähän työpaikkaan -painikkeen kautta

 

Haku alkaa ja päättyy

Fira

Fira on rakennusalaa uudistava kasvuyritys, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy sekä digitaalisia ja modulaarisia palveluja kehittävä älypalvelut. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa, ja vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 226 miljoonaa euroa.

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!