Haussa Investment Associate Pontoksen pääomasijoitustiimiin

Oletko kunnianhimoinen tekijä, joka innostuu sijoittamisesta? Nautitko tiimityöskentelystä ja analyysien tekemisestä kannattavien sijoituskohteiden löytämiseksi? Kiinnostaako sinua itsenäinen ja analyyttinen työ, jossa saat ideoida ja kantaa vastuuta?

Minjon etsii nyt tehokasta Investment Associatea tukemaan Pontoksen pääomasijoitustoimintaa. Positio on tiimissä uusi, ja pääsetkin vaikuttamaan ja kehittämään tämän korkean profiilin sijoitusyhtiön toimintaa omalla osaamisellasi. Oletko valmis ottamaan tämän tontin haltuusi rohkealla ja avoimella asenteella sekä itsenäisellä otteella? Tulevat kollegasi odottavat jo sinua sparrailemaan heidän kanssaan!

INVESTMENT ASSOCIATEN TEHTÄVÄT. Pontoksella seuraat ja analysoit sekä nykyistä portfoliota että potentiaalisia pääomasijoituskohteita. Ydintehtäviisi kuuluvat sijoituskohteiden tunnistaminen, nykyisen portfolion performanssin seuranta ja pitkäjänteinen kehittäminen sekä Pontoksen sijoitusstrategian ja toimintamallin edistäminen. Tutustut mielenkiintoisiin yrityksiin, tapaat niiden johtoa ja tuotat kiinnostavimmista kohteista sijoitusanalyyseja. Pureudut detaljeihin innostuneena ja osaat kiteyttää monimutkaisia caseja helposti hahmotettaviksi. Keräät ja analysoit dataa portfolioyhtiöistä sekä ylläpidät niiden arvonluontisuunnitelmia yhdessä sijoituspäällikön ja portfolioyhtiöiden johdon kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat strategian ja Pontoksen toimintamallin kehittäminen, joiden keskiössä ovat kiinteistöalan digitalisaatio ja sijoitusprosessin parantaminen.

Tehtävänkuvaasi kuuluu seuraavia kokonaisuuksia:

  • tuet sijoituspäällikköä strategian jalostamisessa ja tuotat tähän liittyviä markkina-analyyseja
  • tunnistat uusia sijoitusmahdollisuuksia ja teet valuaatiolaskelmia
  • keräät ja analysoit portfolioyhtiöistä relevanttia dataa ja osallistut yritysten kehittämiseen
  • olet mukana Pontoksen toimintamallin kehittämisessä.

PONTOS on suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö, jossa kova asiaosaaminen yhdistyy lämminhenkiseen tiimityöskentelyyn. Pontos sijoittaa valikoidusti kiinteistöalan digitalisaatio- ja teknologiayrityksiin sekä Suomessa että ulkomailla. Tavoitteena on löytää parhaat eurooppalaiset sijoituskohteet ja varmistaa tiimin aktiivisella otteella, että portfolioyritykset kehittyvät. Tällä hetkellä Pontoksen pääomasijoitusten liikevaihto on 700 miljoonaa euroa ja kiinteistöportfolion neliömäärä yhteensä 600.000 neliötä.

Tiimi on Pontoksen tärkein voimavara ja siksi hyvästä työkulttuurista huolehtiminen sekä työhyvinvointiin panostaminen on yhtiölle tärkeää. Pontoksella arvostetaan mutkatonta itseohjautuvuutta, välittämistä, rohkeutta sekä uuden oppimisen intoa. Jokainen saa myös paljon vastuuta ja pääsee vaikuttamaan päätöksentekoon.

Pontokselle olet unelmien uusi tiimiläinen, jos

  • olet koulutukseltasi diplomi-insinööri tai kauppatieteiden maisteri
  • sinulla on vähintään kaksi vuotta kokemusta investointipankkitoiminnasta, liikkeenjohdon konsultoinnista tai pääomasijoittamisesta
  • asenteesi on liiketoimintalähtöinen ja analyyttinen
  • pidät tiimityöskentelystä ja tuot rohkeasti omat näkemyksesi ja ideasi esiin
  • olet työskentelytavaltasi ratkaisukeskeinen, itsenäinen ja huolellinen.

On tärkeää, että kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Työsi edellyttää myös, että osaat käyttää Exceliä ja Powerpointia erinomaisesti ja että laajojen datamassojen analysointi on sinulle tuttua. Lisäksi katsomme eduksi mielenkiinnon kiinteistöalan digitalisaatiota kohtaan sekä aiemman kokemuksen teknologiayhtiöiden valuaatiosta.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, ja työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Rekrytointiprosessista vastaa Minjon Oy.

Innostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ”Hae tähän työpaikkaan”-painikkeen kautta ja höystä se CV:lläsi. Kerro meille myös palkkatoiveesi. Hakuaika tähän tehtävään päättyy 16.02.2020, mutta haethan mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo ennen haun päättymispäivää. Lisätietoja pestistä saat, kun soitat Minjonin Satu Lappalaiselle +358 44 339 8025.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokopäiväinen ja vakituinen

Minjon Oy

Tästä hakuprosessista vastaa Minjon Oy asiakasyrityksen puolesta.

Minjon on vuonna 2016 perustettu rekrytointialan yritys, joka auttaa yrityksiä ja työntekijöitä löytämään toisensa. Uskomme, että huippusuorituksiin päästään motivaation siivittämänä ja haluamme auttaa yrityksiä löytämään motivoituneita tekijöitä tiimeihinsä. Motivoituneet osaajat löytävät meidän kautta erilaisia kaupallisen ja juridisen alan työpaikkoja. Teemme sekä suorarekrytointeja että henkilöstövuokrausta. 

Arvostamme aitoa välittämistä, innostumista ja haluamme aina ylittää asiakkaidemme odotukset! Vaalimme hyvää tiimihenkeä ja uskomme, että työnteon pitää olla hauskaa. 

Puhelin: +358 44 339 8025
Sähköposti: satu@minjon.fi
Sijainti: Bulevardi 30 B
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!