Haussa Investment Associate Pontoksen kiinteistösijoitustiimiin

Pidätkö kiinteistösijoittamisesta ja innostaako sinua kiinteistöalan digitalisaatio? Haluatko päästä mukaan vaikuttamaan Pontoksen sijoituspäätöksiin? Entä kiinnostaako sinua itsenäinen ja analyyttinen työ, jossa saat kantaa vastuuta ja visioida?

Minjon etsii nyt Investment Associatea tukemaan Pontoksen kiinteistösijoitustoimintaa. Tämä on tiimissä aivan uusi positio, ja pääset mukaan myös kehittämään yhtiön toimintaa. Olet etsimämme henkilö, jos olet tottunut analysoimaan kiinteistösijoituskohteita sekä tuottamaan laskelmia ja markkina-analyyseja päätöksenteon tueksi. Oletko valmis tulemaan Pontoksen innostuneen ja kunnianhimoisen tiimin jäseneksi? Tulevat kollegasi nimittäin odottavat jo sinua sparrailemaan heidän kanssaan!

INVESTMENT ASSOCIATEN TEHTÄVÄT. Päätavoitteesi Pontoksella on tuntea kiinteistösijoitusportfolio läpikotaisin ja osallistua sen pitkäjänteiseen kehittämiseen. Työpäiviäsi värittävät muun muassa uusien kiinteistösijoitusten tunnistaminen ja analysointi, investointiehdotusten laatimisessa avustaminen ja nykyportfolion kannattavuuden seuranta yhdessä kiinteistösijoitusjohtajan ja kohdeyhtiöiden johdon kanssa. Analysoit keräämääsi dataa ja kiteytät sitä havainnolliseen muotoon. Pääset myös mukaan strategiatyöskentelyyn ja kehittämään toimintamallia kiinteistösijoitusten arvonluonnin edistämiseksi.

Tehtävänkuvaasi kuuluu seuraavia kokonaisuuksia:

  • analysoit kiinteistösijoituskohteita, tunnistat potentiaaliset kohteet ja laadit investointiesityksiä
  • seuraat portfolion kehitystä ja keräät relevanttia dataa päätöstenteon tueksi
  • kehität Pontoksen toimintamallia kiinteistösijoitusten arvonluonnin varmistamiseksi
  • osallistut strategiatyöhön ja ideointiin yhdessä muun sijoitustiimin kanssa.

PONTOS on suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö, jonka pääomasijoitusten liikevaihto on 700 miljoonaa euroa ja kiinteistöportfolion neliömäärä yhteensä 600.000 neliötä. Yhtiön kiinteistösijoitusportfolioon kuuluvat muun muassa Viru-hotelli Tallinnan keskustassa sekä osuudet Helsinki-Vantaan lentokenttäalueella toimivasta LAK Real Estatesta ja kiinteistökehitysyhtiö Renorista, joka keskittyy toiminnassaan historiallisiin kiinteistöihin. Lisäksi Pontos kehittää ainutlaatuista luksustason resortia Portugalin Algarvessa ja sijoittaa valikoidusti myös kiinteistöalan digitalisaatio- ja teknologiayrityksiin Euroopassa. Tavoitteena on löytää parhaat eurooppalaiset sijoituskohteet ja varmistaa tiimin aktiivisella otteella, että kohteet kehittyvät. Päätöksenteossa yhtiö ottaa huomioon myös vastuullisuuden ja pyrkii vähentämään kiinteistöjen ympäristövaikutuksia.

Tiimi on Pontoksen tärkein voimavara ja siksi hyvästä työkulttuurista huolehtiminen sekä työhyvinvointiin panostaminen on yhtiölle tärkeää. Pontoksella arvostetaan mutkatonta itseohjautuvuutta, välittämistä, rohkeutta sekä uuden oppimisen intoa. Jokainen saa myös paljon vastuuta ja pääsee vaikuttamaan päätöksentekoon.

Pontokselle olet unelmien uusi tiimiläinen, jos

  • olet koulutukseltasi diplomi-insinööri tai kauppatieteiden maisteri
  • sinulla on vähintään kaksi vuotta kokemusta analyysien tekemisestä kiinteistösijoitusyhtiössä, investointipankissa tai liikkeenjohdon konsulttina
  • asenteesi on liiketoimintalähtöinen ja analyyttinen
  • pidät tiimityöskentelystä ja tuot rohkeasti omat näkemyksesi ja ideasi esiin
  • olet työskentelytavaltasi ratkaisukeskeinen, itsenäinen ja huolellinen.

On tärkeää, että kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Työsi edellyttää myös, että osaat käyttää Exceliä ja Powerpointia erinomaisesti ja että laajojen datamassojen analysointi on sinulle tuttua. Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta kiinteistötransaktioissa toimimisesta.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, ja työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Rekrytointiprosessista vastaa Minjon Oy.

Innostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ”Hae tähän työpaikkaan”-painikkeen kautta ja höystä se CV:lläsi. Kerro meille myös palkkatoiveesi. Hakuaika tähän tehtävään päättyy 16.02.2020, mutta haethan mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo ennen haun päättymispäivää. Lisätietoja pestistä saat, kun soitat Minjonin Satu Lappalaiselle +358 44 339 8025.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokopäiväinen ja vakituinen

Minjon Oy

Tästä hakuprosessista vastaa Minjon Oy asiakasyrityksen puolesta.

Minjon on vuonna 2016 perustettu rekrytointialan yritys, joka auttaa yrityksiä ja työntekijöitä löytämään toisensa. Uskomme, että huippusuorituksiin päästään motivaation siivittämänä ja haluamme auttaa yrityksiä löytämään motivoituneita tekijöitä tiimeihinsä. Motivoituneet osaajat löytävät meidän kautta erilaisia kaupallisen ja juridisen alan työpaikkoja. Teemme sekä suorarekrytointeja että henkilöstövuokrausta. 

Arvostamme aitoa välittämistä, innostumista ja haluamme aina ylittää asiakkaidemme odotukset! Vaalimme hyvää tiimihenkeä ja uskomme, että työnteon pitää olla hauskaa. 

Puhelin: +358 44 339 8025
Sähköposti: satu@minjon.fi
Sijainti: Bulevardi 30 B
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!