Head of Development, IT

 

Haemme proaktiivista ja kokenutta kehittäjää Head of Development, IT -tehtävään Vantaalle.

Vastaat IT-kehityshankkeiden johtamisesta ja arkkitehtuurivalintojen tekemisestä yhdessä liiketoimintayksiköiden ja muun IT:n kanssa. Kehityshankkeiden asiakkaita ovat sekä Tamron sisäiset liiketoiminnat että ulkoiset asiakkaat. Tehtävässä johdat asiantuntijatiimiä, jonka vastuualueelle kuuluviin kehityshankkeisiin tyypillisesti liittyy digitaalisuus ja/tai IT-ratkaisuarkkitehtuurin suunnittelu, toteutus ja ylläpidon sekä tuen järjestäminen.

Toimit IT-yksiköstä ensisijaisena kontaktipisteenä liiketoiminnan suuntaan. Konsultoit ja osallistut kehityshankkeisiin jo suunnitteluvaiheessa digitalisuuden ja sen liiketoimintasovellusten laaja-alaisena osaajana. Roolissasi toimit tarvittaessa myös suoraan asiakasrajapinnassa varmistaen kehityshankkeiden asiakastarpeiden ymmärtämistä ja ratkaisuiden asiakaslähtöisyyttä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Etsimämme henkilö

On ollut vähintään kuusi vuotta vaativien projektien johtamisen tehtävissä ja usean vuoden esimiehenä.

Hänellä on erinomainen kyvykkyys monimutkaisten aihekokonaisuuksien jäsentelyyn ja systemaattiseen ajatteluun. Vahva tietotekninen kokemus; teknologia / arkkitehtuurisuunnittelusta, kehittämisestä, ylläpidosta ja tuesta sekä ratkaisujen elinkaaren hallinnasta. Kokemusta verkostomaisen liiketoiminnan integraatioista ja malleista, pilvipalveluista, mobiiliratkaisuista/-sovelluksista sekä toiminnanohjausjärjestelmistä.

Hänellä on kokemusta suurten kehitys- ja muutoshakkeiden läpiviennistä, kehittäjien tukemisesta ja mentoroinnista sekä halukkuutta tarvittaessa toimia myös projektipäällikön roolissa. Hän myös tuntee ketteriä kehitysmalleja ja osaa ja soveltaa niitä työssään.

Hän hahmottaa asiakastarpeita ja ymmärtää liiketoimintaprosesseja sekä tieto- ja käsitemalleja.

Hänellä on erinomaiset kommunikointi- ja viestintäkyvyt, myös ylimmän johdon kanssa ja kokemusta vaativista vuorovaikutus- ja neuvottelutilanteista suomeksi ja englanniksi, kirjallisesti ja suullisesti.

Hänellä on myös tehtävään sopiva ylempi korkeakoulututkinto.
 

ja eduksi katsomme

Näytöt menestyksellisistä kehityshankkeista.

Suositukset henkilökohtaisista kyvykkyyksistä esittää ja keskustella asioista johtotason vuorovaikutustilanteissa sekä asiakkaiden johdon kanssa.

Näyttöä roolista ja näkvyydestä oman erikoisosaamisen vaikuttajana (mm. puhujana tilaisuuksissa, some:ssa)

 

Haemme varsin monipuolista osaajaa, mutta tarjoamme myös monipuolisen tehtävän!

Head of Development, IT raportoi Tamron tietohallintojohtajalle.

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamro kehittää ja uudistaa olemassa olevaa kehitysorganisaatiota tähdäten entistä parempaan ja ketterämpään kykyyn tuoda yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa uusia merkittäviä kehityspalveluita ja ratkaisuja toimialalle.

Puhelin: 040 0522 955
Sijainti: Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa

Kiinnostuitko?  Lisätietoa työtehtävästä antaa ProSource, Lasse Pehto, 040 560 8696, lasse.pehto@prosource.fi Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.9.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!