Henkilöarviointiassistentti

Haluaisitko työskennellä opintojen ohessa omaa opiskelualaasi vastaavissa tehtävissä? Oletko kiinnostunut työ- ja organisaatiopsykologiaan ja HR-alaan liittyvästä työstä, jossa saa kohdata ja havainnoida erilaisia ihmisiä sekä saa kosketuspintaa psykologisiin arviointimenetelmiin? Motivoiko sinua mahdollisuus työskennellä valtakunnallisessa, lämminhenkisessä konsulttiyrityksessä, jonka palveluilla on laaja vaikuttavuus satoihin organisaatioihin?

 

Etsimme joukkoomme Eezy Personnelin Tampereen toimipisteeseen

HENKILÖARVIOINTIASSISTENTTEJA

Henkilöarviointiassistenttina työpäivääsi sisältyvät henkilöarviointiprosessiin osallistuvien henkilöiden arviointitilaisuuksien koordinointi ja asiakaspalvelu. Vastuullasi ovat aikataulujen organisointi, erilaisten testien ohjeistaminen ja erilaiset hallinnolliset tehtävät. Tehtäviisi sisältyvät myös ryhmätehtävien ja simulaatiotilanteiden ohjaaminen ja havainnointi. Toimit tiiviissä yhteistyössä konsulttiemme kanssa ja edesautat omalla työpanoksellasi ydinliiketoimintaamme henkilöarvioinnissa. Olet tärkeä osa työyhteisöämme, jossa vallitsee välitön ja tasa-arvoinen ilmapiiri.

 

Myönteisen ehdokaskokemuksen varmistaminen on Sinulle kunnia-asia ja Sinulle on luontevaa toimia palveluhenkisesti ja olet yhteistyökykyinen. Saat henkilöarviointiprosessin sujumaan jouhevasti ja laadukkaasti hyvän organisointikykysi ja tarkan työskentelyotteesi pohjalta. Meillä saat paljon vastuuta ja luottamusta, joten toivomme rohkeutta tarttua toimeen oma-aloitteisesti ja hoitaa tehtäviä itsenäisesti. Työyhteisömme on innostava ja autamme toisiamme. Odotamme sinulta joustavuutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin, joita työssä riittää. Suhtaudut kuitenkin rutiiniluontoisempiinkin tehtäviin avoimesti ymmärtäen niiden arvon kokonaisuuden kannalta. Pystyt työskentelemään sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi, muu kielitaito on eduksi. Etsimme tehtävään toimialasta kiinnostuneita, opintojensa alku- tai keskivaiheessa olevia yliopisto-opiskelijoita, jotka ovat opinnoissaan perehtyneet joko pää- tai sivuaineenaan psykologiaan, sosiaalipsykologiaan, henkilöstöhallintoon tai kasvatustieteisiin.

 

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäistä vastuunottoa vaativan osa-aikaisen työn osana palveluhenkistä ja reipasotteista tiimiä. Työ on sovitettavissa joustavasti opintoihin, tuntimäärät vaihtelevat viikoittain työmäärän ja tekijän oman tilanteen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Perehdytämme tehtävään henkilöarviointiassistenttiemme ja toimintaa ohjaavan henkilöstökonsultin toimesta.

 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla psykologi Maria Nevalalle p. 040 744 89 89.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 7.12.2020 www.eezypersonnel.fi sivujen kautta.

Haku alkaa ja päättyy

Eezy Personnel Oy

Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa, Rovaniemellä ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi- ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. 

www.eezypersonnel.fi

Olemme osa Eezy-konsernia.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

www.eezy.fi

 

Sijainti: Pellavatehtaankatu 25, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!