IBM Integration Developer

Enfo i Malmö rekryterar en utvecklare inom IBM Integrationsplattformar.

 • Du kommer att arbeta i ett dedikerat team av integrationsutvecklare och integrationsarkitekter i nära samarbete ute hos kund eller inhouse.  
 • Vi har en stor erfarenhet av systemintegration inom teknikområden som IBM, Microsoft BizTalk, TIBCO, MuleSoft samt Azure och AWS.
 • Vi söker dig som vill ha en större möjlighet att påverka din vardag och dina projekt och som sunt vill ifrågasätta och utmana i dina kunddialoger, för du vet att det resulterar i den bästa lösningen.

Du har

 •  Erfarenhet av att ha arbetat med IBM Integration Bus, IBM WebSphere Message Broker, IBM MQ eller IBM API Connect
 • Erfarenhet av mjukvaruutveckling
 • Kännedom kring tekniker som XML, SOAP/REST, WCF, JMS, API-Management
 • Genuint intresse för arkitekturfrågor, både ”on-prem” och i molnet

Vad Enfo erbjuder dig

 • En arbetsplats där man satsar på dig som individ personligt och professionellt och där ditt engagemang värdesätts
 • Att utvecklas tillsammans med kompetenta och professionella kollegor som sitter på djup specialistkunskap.
 • Att vidareutveckla ditt intresse för kundens affärsutmaningar
 • Möjlighet att dela med dig av din kunskap samt förvärva ytterligare specialistkunskaper inom området i teambaserade kundleveranser.

Om Enfo

Enfo är ett Nordiskt IT-specialistbolag som bygger på specialiserade team med stöd av en stor och trygg organisation. På det sättet får vi det bästa av två världar och vi värderar våra medarbetares engagemang högt. Vi utvecklar våra kundrelationer till starka partnerskap och på vår resa siktar vi på att utvecklas både som människor, team och organisation. Genom att erbjuda innovativ IT, digitala affärslösningar och genom att vara hjälpsamma och framåtblickande hjälper vi kunden att realisera sin strategi

Vi är övertygade om att våra motiverade, professionella och hjälpsamma kollegor med passion för resultat och naturlig laganda är en stor anledning till vår framgång. Varje medarbetare på Enfo är viktig och har både möjlighet och ansvar att analysera och vidareutveckla sig själv och sin omgivning. Enfo har över femton års specialisterfarenhet av att lösa kunders utmaningar inom integration och vi ligger i framkant av tekniken.

Enfo strävar efter en jämn könsfördelning i organisationens alla led. En av våra grundvärderingar är ”work-life balance” vilket innebär att alla medarbetare ska må bra på jobbet och ska kunna kombinera arbete med familjeliv och andra intressen. Vår målsättning är ” A more intelligent Nordics by enabling data driven business” och  värderingar är, collaboration, trust, continuous development and expertise.

https://www.enfo.se

https://www.enfo.se/Kunder

Ansökan

Vänligen ansök genom att registrera ditt CV med kort personlig motivering via länken nedan, av GDPR skäl tar vi inte emot ansökningar som mailas in. Vänligen vänta inte till slutdatumet med att ansöka då intervjuer och urval sker löpande.För mer information vänligen kontakta Enfo Talent Manager Omar Burazerovic på telefon 0768-933870. Vi ser fram emot din ansökan!

OBS Vi undanber oss vänligen från kontakt från rekryteringsfirmor och annonssäljare då vi har valt strategi kring denna och framtida rekryteringar.

 

Första ansökningsdatum:
Typ av anställning: Tillsvidare
Adress på kartan

Är du säker att du vill dra tillbaka ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!