ICT-ratkaisumyyntipäällikkö BtoB

LPOnet (www.lponet.fi) hakee kasvua yritysasiakassegmentissä ja panostaa yrityksille suunnattujen ICT-palveluiden ja -ratkaisujen liiketoiminnan kasvattamiseen. Haemme  BtoB - liiketoimintasektorille ICT - ratkaisumyyntipäällikköä vauhdittamaan kasvua.

Miksi kannattaa tulla töihin LPOnetiin?

 • LPOnet on 1931 perustettu ja täysin uudistunut telealan operaattori. Olemme paikallisten asiakkaittemme omistama ja siten hyvin asiakaslähtöinen ja pitkäjänteinen.
 • Tarjoamme valokuituliittymien kautta huipputasoisia TV- ja laajakaistapalveluita sekä IT-palveluita.
 • Palvelemme tutkitusti paremmin. Yhdeksän kymmenestä asiakkaasta on tyytyväinen kuitupalveluumme ja asiakkaamme suosittelevat meitä tuplasti enemmän kuin palvelualalla yleensä.
 • Markkinajohtajana ja edelläkävijänä valokuitutoiminnassa meillä on vastuu jatkuvasti kehittää toimintaamme. Meillä on myös tutkitusti hyvä olla töissä. Lähes 30 henkilön organisaatiossamme jaamme vastuuta ja rakennamme yhdessä uutta omaa Voittajakulttuuria.
 • Tarjoamme useita arvostettuja työsuhde-etuja, kuten työterveyshuollon, kotilaajakaistan, älypuhelin- edun, lounasedun sekä alennuksia laitteista ja palveluista.
 • Meillä on ajanmukaiset työvälineet ja ergonomiatuotteet sekä mukavat ja modernit työtilat, mutta meillä työ ei ole paikkaan sidottu.
 • Tarjoamme hyvän mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä. Ja ennen kaikkea, meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä kivojen ja innostuneiden työkavereiden kanssa.

Millainen on työtehtäväsi?

 • Tehtävässä vastaat yritysasiakassegmentin kasvusta niin uusasiakashankinnalla, kuin olemassa olevien asiakkuuksien kasvattamisella. Avainroolissa on sinun oma aktiivinen asiakastyö.
 • Vastaat myös myytävien ratkaisujen suunnittelusta yhdessä ICT-asiantuntijoidemme kanssa, samoin kuin yrityssegmentin tarjooman kehittämisestä.
 • Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn ja kehittymismahdollisuuden modernissa ICT-alan yrityksessä.

Mitä odotamme sinulta?

 • Sinulla on kokemusta uusasiakashankinnasta sekä ratkaisujen BtoB - myynnistä  ja hyvä ymmärrys yritysten ICT-ympäristöistä.
 • Sinulla on soveltuva teknisen tai kaupallisen alan koulutus tai vastaavat tiedot ja taidot sopivalla osaamistaustalla.
 • Tehtävän kannalta merkittävässä roolissa ovat vuorovaikutustaidot. Sinulle on luontevaa esittää asiat selkeästi ja perustellusti niin kirjallisesti kuin suullisesti.
 • Tehtävässä menestymiseksi tarvitaan tavoitteellisuutta, kykyä viedä tavoitteet käytännön toiminnaksi sekä systemaattisuutta ja ahkeruutta yhdistettynä pitkäjänteiseen ja proaktiiviseen työskentelyyn asiakkaiden kanssa.

Mistä lisätietoa ja miten haet?

Lisätietoa saat joko LPOnetin toimitusjohtaja Gustaf Forsbergilta (m. 044 505 8250) tai Eezy Personnelin Executive Search Consultant Liena Sileniltä (m. 040 482 6770).

Hae viimeistään 5.4.2020 mennessä, Liena Silen, Eezy Personnel, m. 040 482 6770, s-posti: liena.silen@personnel.fi, www.personnel.fi

Haku alkaa ja päättyy

LPOnet Osk Anl

LPOnet on asiakkaiden omistama osuuskunta

LPOnet on alueen asukkaiden ja alueella toimivien yritysten omistama kasvava osuuskunta. Olemme pitkän puhelinosuuskuntaperinteen omaava, mutta täysin uudistunut valokuituverkko-operaattori ja tietoliikenne-, Internet-, TV- ja IT-palveluiden tarjoaja.

Rakennamme moderneinta tietoliikenneinfraa – valokuituverkkoa – alueellamme. Tarjoamme parhaita tietoliikennepalveluita ja luomme kaiken tietoliikenteen perustaa.

LPOnet tarjoaa parasta palvelua, paikallisesti

Palvelemme tutkitusti paremmin. Yhdeksän kymmenestä asiakkaasta on tyytyväinen LPOnetin valokuitupalveluihin ja asiakkaamme suosittelevat meitä tuplasti enemmän kuin palvelualalla yleensä. Olemme tehokas ja moderni toimija, joka panostaa uusimpaan teknologiaan, jatkuvaan palvelutarjonnan ja toiminnan kehittämiseen samoin kuin organisaation kehittämiseen sekä yrityksen Voittajakulttuuriin.

Teemme Itä-Uudestamaasta parasta digiajan aluetta asua ja yrittää! Olemme merkittävä itäisen Uudenmaan kilpailukykyyn investoiva toimija ja televerkkojen rakentaja.

Toimimme Loviisassa, Porvoossa, Lapinjärvellä, Myrskylässä ja Sipoossa. LPOnetin asiakaspalvelupisteet sijaitsevat Loviisassa ja Porvoossa.

LPOnet on Finnet-liiton jäsen https://www.finnet.fi/

Sijainti: Loviisa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!