ISA-pääarvioija, projektipäällikkö

ISA-pääarvioija, projektipäällikkö

Haemme ISA-pääarvioijaa/projektipäällikköä vastaamaan arviointi- ja hyväksyntäpalveluiden projekteista Ouluun.

ISA-pääarvioijana vastaat riskienhallinnan vaatimustenmukaisuuden arvioinnista YTM-asetuksen EU 402/2013 tarkoittamalla tavalla vaativissa asiakasprojekteissa. Projektipäällikkönä toimit veturina mielenkiintoisissa uusien tuotteiden ja teknisten järjestelmien hyväksyntään liittyvissä projekteissa.

Olet sujuvasti yhteydessä myös ulkomaisiin asiakkaisiimme ja olet asiakasnäkökulmasta ratkaisukeskeinen.
ISA-pääarvioijana kykenet hahmottamaan hankkeiden riskienhallinnan tason ja ottamaan rohkeasti kantaa kehitettäviin asioihin. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vaativa tekninen dokumentointi ja raportointi suomeksi ja englanniksi.

Odotamme, että sinulla on: 

- Insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus

- vähintään 5 vuoden käytännön kokemusta riskienhallintaprosesseista 

- kattavaa tietotaitoa rautateiden teknisistä järjestelmistä

- kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä

- halua ja asennetta itsensä kehittämiseen ISA-pääarvoijan roolissa

- hyvät esiintymys-, kommunikointi- ja neuvottelutaidot

Arvostamme aiempaa projektipäällikön työkokemusta, huolellista dokumentointitaitoa sekä sujuvaa suomen-, ruotsin-, ja englanninkielen taitoa. Odotamme kykyä toimia itsenäisesti vaativissa asiakasprojekteissa .

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän muuttuvassa toimintaympäristössä. Pääset mukaan rautateiden riskienhallinnan ytimeen. Järjestämme tarvittaessa ISA-pääarvioija koulutuksen ja saat koko organisaatiomme tuen tehtävissäsi kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Toni Jukuri 040 866 4792 tai sähköpostitse toni.jukuri@vr.fi .

NRC Group Finland Oy on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. NRG Group Finland on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa.  

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Vähintään viiden vuoden tietotaitoa rautateiden teknisistä järjestelmistä
 • Kykyä laatia selkeitä ja johdonmukaisia raportteja
 • Käytännön kokemusta riskienhallinnasta
 • Hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Suomi
 • Englanti
 • Sujuvat esiintymistaidot
 • Erinomaiset tiimityöskentely- ja neuvottelutaidot

Lisäksi eduksesi on:

 • Kokemus EN 5012X-standardeista
 • Kokemus projektipäällikön tehtävistä
 • Kohtuullinen paineensietokyky
 • Luonteva itseohjautuvuus työssäsi
 • Ymmärrys tuotteiden vaatimustenmukaisuuden arvioinnista

ISA-pääarvioijan tehtävä on arvioida riskienhallinnan vaatimustenmukaisuutta. Vaatimuksia arvioidaan joko YTM-asetukseen EU 402/2013 tai EN 5012X -standardeihin perustuen. Menestyvän hakijan odotetaan osoittavan erinomaisia kirjallisia taitoja sekä ymmärrystä rautateiden teknisistä järjestelmistä ja riskienhallinnasta. Asiakkaamme voivat olla myös ulkomaisia toimijoita, jonka vuoksi tehtävän menestykäs hoitaminen edellyttää sujuvaa englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa. Tehtäviin voi kuulua myös tuotehyväksyntäpalveluita, jolloin avustamme asiakkaitamme uusien innovaatioiden testaamisessa, tarkastamisessa ja hyväksymisessä tuotantokäyttöön rautatiemarkkinoille.

Lisäksi tehtäviin sisältyy ERTMS-tekniikkaan liittyviin kehitysprojekteihin osallistumista.

Työsuhde-edut

 • Eazybreak

NRC Group Finland Oy

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Sähköposti: toni.jukuri@vr.fi
Sijainti: Mäkelininkatu 31

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!