IT-asiantuntija

Nammo Lapua Oy
Patruunatehtaantie 15
Haku alkaa ja päättyy

Etsimme Nammo Lapua Oy:lle Lapuan tehtaalle 

IT-ASIANTUNTIJAA

Toimit osana Nammon globaalia IT-tiimiä Lapuan toimipisteessä. Olet mukana toimipisteen/Suomen kehityshankkeissa koskien uusia ohjelmistoja ja ratkaisuja, niiden toteutusta ja käyttöönottoa. Tyypillinen päiväsi koostuu toimipisteen lähituesta ja kehityshankkeiden eteenpäin viennistä, järjestelmien ja laitteiden ylläpidosta. Tukipyyntöihin vastaaminen sekä tietojen ja toiminnan dokumentointi järjestelmiin ovat myös osa työtehtäviäsi.

Sinulla on tehtävään soveltuva vähintään AMK-tasoinen koulutus ja aiempaa kokemusta helpdesk- tai lähitukitehtävistä, mielellään teollisuusympäristössä. Toivomme Sinulta myös kokemusta Windows työasemien ylläpidosta, Active directorystä ja Azuresta. Tietoturvan perusteiden tuntemus luetaan eduksi.

Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin taito sekä hyvät yhteistyökyvyt ja tiimityötaidot. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, huolellinen ja Sinulla on tietoturvallinen toimintaote. Tehtävä sopii uransa alkupuolella olevalle tekijälle, jolla on halua kehittyä urallaan IT:n parissa.

Tarjoamme Sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työn huipputuotteiden parissa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Vaikka käytämme virtuaalisia työtiloja ja työskentelemme myös etänä, mielestämme parhaaseen tulokseen päästään yhdessä töitä tekemällä ja toivomme sinunkin olevan tarvittaessa paikan päällä.

Lisätietoja saat soittamalla Eezy Personnelin konsultti Tero Hassiselle, puh. 050 3883039. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 20.6.2021 mennessä www.eezypersonnel.fi -sivujen kautta. 
 

Nammo Lapua Oy

Nammo Lapua Oy kuuluu kansainväliseen Nammo-konserniin. Nammon Suomen yhtiöiden liikevaihto on n. 75 milj. euroa ja työntekijöitä 330. Yhtiön asiakkaita ovat puolustusvoimat, viranomaiset, alan teollisuusyritykset sekä jälleenmyyjät. Nammolla on Suomessa tehtaat Lapualla, Vihtavuoressa ja Sastamalassa sekä toimistot Vantaalla ja Tampereella.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!