IT-koordinaattori/projektipäällikkö, Lehto Group Oyj

Tervetuloa mukaan digitalisoimaan rakennusalaa!
Lehdon toimintaympäristö ja liiketoimintamalli ovat sarjassaan ainutlaatuisia! Meillä on tahtotila olla edelläkävijä rakennusalalla myös digitalisaation hyödyntämisessä liiketoiminnassamme. Etsimme juuri sinua emoyhtiömme palvelukseen Vantaalle (karttalinkki) tai Kempeleeseen (karttalinkki) IT-projektipäällikön rooliin.

IT-tiimimme on ripeäliikkeinen, palvelualtis ja utelias kokeilemaan uusia teknisiä ratkaisuja. Teemme työtämme Lehdon asiakkaiden, sisäisten työntekijöidemme ja ulkoisten sidosryhmiemme auttamiseksi heidän tehtävissään. Palvelumme fokuksessa ovat ihmiset. Arki ratkaisee ja siksi haluamme, että tietotekniikka on helppokäyttöistä ja luotettavaa. Toivommekin sinulta palveluhenkisyyttä ja taitoa nähdä asioita nykyhetkeä pidemmälle.

Lehdolla kehitetään ja opitaan yhdessä
Useinkaan valmiita vastauksia meillä ei välttämättä ole, joten hankitaan niitä yhdessä eri näkökulmat ja sidosryhmät huomioiden. IT-projektipäällikkönä tuot tietoteknistä näkemystä liiketoimintaprosessien kehittämiseen ja digitalisointiin. Tehtäväsi jakaantuvat projekteihin ja jatkuvaan kehittämiseen, painotuksen vaihdellessa tilanteiden mukaan. Olet mukana varmistamassa uusien toimintamallien digitaalista toteuttamista niiden suunnittelusta ylläpitoon. Toimit sovittujen tietojärjestelmien pääkäyttäjänä ja kommunikoit tarpeista toimittajien suuntaan. Tehtävä voi osittain mukautua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan: voit esimerkiksi järjestää talon sisäisiä tietojärjestelmäkoulutuksia, osallistua mobiili- ja web-applikaatio -projekteihin tai tietoturvan kehitystyöhön. Osaat suunnitella asioita ennakkoon ja projektisi etenevät aikataulussa. Sinulla on usein monta yhtäaikaista projektia käynnissä ja juuri se on tämän työn suola!

Näitä taitoja tarvitset
Sinulla voi olla esimerkiksi datanomin, IT-tradenomin tai tietotekniikan insinöörin tutkinto, tärkeintä on aiempi työ- tai harjoittelukokemuksesi projektiluonteisesta työstä, halu oppia uutta ja taito etsiä tietoa. Rakennusalan kokemus on eduksesi, muttei välttämätöntä. Osaat tulkata teknisiä asioita ymmärrettävälle suomen kielelle. Ohjelmointitaitoa et tässä tehtävässä tarvitse, mutta tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää perusymmärrystä laite- ja verkkopuolelta sekä ohjelmistojen käyttöönotosta. Agile-menetelmien tuntemuksesta on huomattavaa huomattavaa etua mm. kommunikoinnissa ohjelmistotoimittajiemme kanssa.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. IT-tiimissämme on käytössä liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus. Kattavien luontoisetujen ohella palkkaukseen kuuluu peruspalkan lisäksi tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. 

Joko innostuit?
Jos saimme sinut kiinnostumaan, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta 4.12.2020 mennessä. Kerro itsestäsi ja aiemmista IT-projekteistasi, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Jos haluat tietää lisää, ota rohkeasti yhteyttä tietohallintojohtajaamme Jarmo Oikariseen p. 040 844 3442. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

Haku alkaa ja päättyy

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yli 1 250 henkilöä ja vuoden 2019 liikevaihtomme oli 667,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekry@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!