Infrapalveluiden johtaja

Haemme Nokian kaupungin infrapalveluiden johtoon aktiivista kehittäjää ja vahvaa osaajaa. Infrapalveluiden johtajana vastaat kaupungin katu- ja viheralueiden sekä ulkoliikuntapaikkojen rakentamisesta ja rakennuttamisesta sekä kunnossa- ja ylläpidosta. Huolehdit tulosalueesi toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta.

Sinulla on merkittävä rooli vahvassa kasvussa olevan kaupungin kehittämisessä. Kuulut kaupunkikehityspalveluiden johtoryhmään ja osallistut työssäsi aktiivisesti myös seudulliseen yhteistyöhön.

Nokian kaupungin infrapalveluissa työskentelee 45 vakituista henkilöä ja vuosittain näiden lisäksi noin 10-15 kausi- ja kesätyöntekijää. Tulosalueen kokonaisbudjetti on noin 14 miljoonaa euroa.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto ja hyvä toimialan tuntemus. Tehtävä edellyttää hyviä esimiestaitoja ja johtamisosaamista sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme valittavalta kehittämislähtöistä ajattelutapaa ja vahvaa asiakaslähtöisyyttä.

Viran palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksesi.

Virantäytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 12.10.2020 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/infrapalveluiden-johtajan-virka-312436/ 

Haku alkaa ja päättyy

Nokian kaupunki

Nokian kaupunki – Täällä syntyy uutta

Nokia on kasvava, noin 33 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja, esimerkiksi laajat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä maksutonta, ohjattua liikuntaa. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!

Sijainti: Harjukatu 21, Nokia
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!