JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA, GearWatch & kunnonvalvonta

Haemme vahvistusta David Brown Santasalon Jyväskylän toimipisteeseen kasvavaan GearWatch-kunnonvalvontatiimiimme

Mitä tehtäviisi kuuluu?

GearWatch-kunnonvalvontatiimi vastaa David Brown Santasalon globaaliin palvelutuotteeseen liittyvistä teollisuusvaihteiden ja voimansiirron kunnonvalvonnan asiantuntijatöistä. Niitä ovat mm. etäkunnonvalvontamittauksien toteutus, tulosten analysointi ja asiakasraportointi sekä GearWatch kunnonvalvontajärjestelmän kehitys ja tuotehallinta. Tehtävässäsi toimit asiantuntijana GearWatch-järjestelmän osalta tarjoten tarvittavan teknisen ja kaupallisen tuen DB Santasalon globaalille myynti- ja huoltoverkostolle. Osallistut myös järjestelmän tuki-, ylläpito- ja kehitystehtäviin, sekä asiakasprojektien toteuttamiseen.

Millaista henkilöä haemme?

 Tehtävä vaatii vahvaa teknistä osaamista sekä soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri AMK, automaatio-, sähkö- tai konetekniikka). Työkokemus teollisuuden instrumentointiin ja mittausjärjestelmiin liittyvistä työtehtävistä sekä teollisen internetin (IIoT) ja kunnonvalvonnan tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös kykyä aktiiviseen ja sujuvaan yhteistyöhön sekä asiakasrajapinnan, että DB Santasalon myynti- ja huolto-organisaatioiden kanssa globaalisti. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, itsenäistä otetta työtehtäviin sekä jatkuvaa halua kehittää omaa osaamista.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen maailmanlaajuisesti. Tehtävässä pääset hyödyntämään teknistä osaamistasi ja kehittymään edelleen.

 

Tehtävän painotusalueita voidaan räätälöidä valittavan henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Tehtävä on vakituinen.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella: DB Santasalo, GearWatch tuotepäällikkö Mika Hirvonen p. 045 788 11608 mika.hirvonen@dbsantasalo.com. Rekrytoinnissa avustaa Eezy Personnel, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@eezy.fi. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 30.11.2020 mennessä osoitteessa www.eezypersonnel.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: täysipäiväinen

David Brown Santasalo Oy

Suunnittelusta tuotantoon, asennuksiin ja elinkaaripalveluihin - David Brown Santasalo on kumppanina liiketoimintasi jokaisessa vaiheessa.

DB Santasalo on johtava prosessiteollisuuden voimansiirtoratkaisujen toimittaja. Päätuotteinamme ovat raskaaseen teollisuuskäyttöön suunnatut innovatiiviset vaihteisto- ja voimansiirtoratkaisut, sekä kattavat elinkaaren aikaiset huoltopalvelut alkuperäisvalmistajasta riippumatta. Pitkä yli 100 vuoden kokemuksemme alalla takaa asiakkaidemme prosessien varman toiminnan. Pitkän historiamme aikana olemme valmistaneet voimansiirtoratkaisuja useiden tuotemerkkien alla kuten esim.  Valmet Voimansiirto, Santasalo, Metso Drives, Moventas, Asea, Rauma-Repola, SAWA, David Brown, Wärtsilä. Tällä hetkellä konsernissamme on maailmanlaajuisesti yli 1000 työntekijää, valmistusyksiköitä 6 kpl, huoltokeskuksia on 24 kpl.

Lisätietoja www.dbsantasalo.com

Sijainti: Vesangantie 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!