Järjestelmäasiantuntija, Identity and Access Management

Haluatko päästä tukemaan aikamme merkittävimpien globaalien haasteiden ratkaisemista? VTT:n Business Technology yksikkö tukee tutkimusta tarjoamalla turvalliset ja ketterät IT alustat ja ratkaisut.

Tavoitteenamme on nostaa identiteetin- ja pääsynhallinnan automaatiota ja ketteryyttä tulevia tutkimus- ja yhteistyötarpeita varten ja tarvitsemme tähän visionääristä järjestelmäasiantuntijaa kehittämään kumppaniemme kanssa tätä aluetta.

VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimusorganisaatioista ja yhteistä meille VTT:läisille on uteliaisuus, halu oppia uutta ja löytää ratkaisuja aikamme suurimpiin haasteisiin. Tutkijoiden lisäksi meillä työskentelee iso joukko muita ammattilaisia mahdollistamassa laadukkaan tutkimuksen toteutumista.

Työskentelet Technical IT Services -palvelualueella, joka vastaa tietojärjestelmien toiminnasta kattaen keskitetyt taustajärjestelmät (mm. AD, Identity management), kapasiteettipalvelut sekä tietoliikenteen. Toivomme sinun voivan työskennellä ensisijaisesti Espoon toimipisteessämme, mutta soveltuvan henkilön kanssa keskustelemme myös mielellään mahdollisuuksista työskennellä muissa toimipisteissämme (Tampere, Oulu, Jyväskylä). Valitulle henkilölle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Tehtävänäsi on

Järjestelmäasiantuntijana osallistut Identity and Access management -järjestelmän suunnitteluun, ylläpitoon ja kehitykseen sekä tukitehtäviin ja toimit myös identiteetin- ja pääsynhallintapalvelun palveluvastaavan roolissa. Em. palvelu kattaa tuetut identiteetin hallintajärjestelmät. Palveluvastaavan tehtäviin kuuluu:

 • toimia palvelun yhteyshenkilönä ja huolehtia palvelun toiminnasta palvelulupauksen mukaisesti ​
 • osallistua palvelun teknologia-elinkaaren suunnitteluun ja ylläpitää palvelun kehittämisen tiekarttaa
 • vastata palvelun tiekartan mukaisesta toiminnan kehittämisestä. ​
 • ohjata palvelun tuottamiseen osallistuvia asiantuntijoita
 • ohjata ja koordinoida palvelun tuottamiseen osallistuvia ulkoisia kumppaneita (palveluntuottajia)

Odotamme sinulta

 • kokemusta teknisistä kehitysprojekteista sekä itsepalvelujen kehittämisestä
 • kokemusta asiantuntijana toimimisesta identiteetin- ja pääsynhallintaan liittyen
 • soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa
 • sujuvaa teknistä dokumentointia suomeksi ja englanniksi
 • kokemusta Microsoft Active Directoryn hyödyntämisestä
 • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja riippuvuuksia
 • oma-aloitteista otetta kehittää omaa palvelukokonaisuutta

Lisäksi eduksi katsomme kokemuksen yhteistyöstä palveluntuottajien kanssa ja mahdolliset aiheeseen liittyvät sertifioinnit.

Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen ja organisointikykyinen. Lähestyt ongelmatilanteita ratkaisuhakuisesti sekä käyttäjälähtöisesti ja olet innostunut oppimaan uutta. Tehtävässä työskentelet tiiviisti eri sidosryhmien kanssa, joten olet aktiivinen kuuntelija ja sinulla on hyvät yhteistyö-, kommunikointi-, ja viestintätaidot.

Tarjoamme

Työyhteisömme antaa mahdollisuuden kasvuun ja kannustaa kehittymään. Tarjoamme kannustavan ja inspiroivan työyhteisön, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa, Seppo Salminen, Manager, Information Technology, seppo.salminen@vtt.fi

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian ja viimeistään 30.05.2021.

Haku alkaa ja päättyy

VTT

VTT is a visionary research, development and innovation partner. We drive sustainable growth and tackle the biggest global challenges of our time and turn them into growth opportunities. We go beyond the obvious to help the society and companies to grow through technological innovations. We have over 75 years of experience of top-level research and science-based results. VTT´s turnover and other operating income is 258 M€. VTT is at the sweet spot where innovation and business come together.

VTT – beyond the obvious.

Sijainti: Tekniikantie 21, Espoo

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!