JAVA & .NET Backend Developers & Lead Developers - Enfo Disruptive Automotive

 • Är du intresserad av att jobba som tongivande konsult, i teknikens framkant inom backend Java eller .NET som lead developer & developer ?
 • Vill du få en framträdande position och verka inom ett disruptiv teknikrevolution inom autonomous driving och andra spännande applikationer inom området automotive?
 • Vill du arbeta i ett nytänkande IT-företag i Norden som hjälper våra kunder att radikalt omforma sin verksamhet med IT-lösningar och tjänster som omfattar hela kedjan från innovation, koncept till utveckling och förvaltning?

Då har du hamnat rätt!

Vi expanderar nu verksamheten kring mycket intressanta kunduppdrag onsite hos kund inom Backend .Net och Javautveckling i Göteborg inom automotive & Autonomous driving där det pågår en disruptiv teknikrevolution. Vi söker en riktigt senior ”lead developer” och 2-3st midlevel systemutvecklare i ett mycket viktigt och  tongivande team för Enfo  hos kund.

ENFO CLOUD & APPDEV

Utvecklar unika kundanpassade helhetslösningar för våra kunder inom digitalisering och molntjänster, webb/apputveckling och designkoncept, IoT och AI.

Vi har specialistteam med certifierade designers, arkitekter, utvecklare och systemadministratörer som levererar råd och skapar lösningar på ledande molnplattformar. Vi utvecklar med öppna och moderna standarder och ramverk som Node.js, Docker, Angular, Typescript. Vi använder främst AWS och Microsoft Azure för molntjänster. Uppdragen utförs både i team inhouse på Enfo, tvärs våra regioner och som konsultuppdrag på plats hos våra kunder.

Om du gillar denna dynamik, så finns det gott om coola projekt och möjligheter framåt på Enfo !

VAD FÅR DU?

 • Bra villkor och förmåner
 • Arbeta i spännande kunduppdrag i teknikens absoluta framkant inom automotive IT
 • Göra ditt eget avtryck både i kundleveranser och internt
 • Inspirera dina medarbetare att prestera på topp och ha riktigt kul på jobbet
 • Utveckla dig vidare inom den senaste tekniken i tätt samarbete med kompetenta kollegor och våra partners
 • Fördjupa dig inom ditt område, eller byta till ett annat specialistområde för att bredda din kompetens
 • Hjälpa till med att bygga nya leverans- och affärsmodeller
 • Vara del i vårt pre-sales-arbete tillsammans med våra säljare
 • Driva workshops hos våra kunder
 • Delta på olika event på Enfo eller hos våra partners

ENFO GÖTEBORG

Vårt moderna och centralt belägna kontor ligger på Vallgatan 30 i Göteborg hyser plats för snart 300 medarbetare och i vårt Cloud App Dev team arbetar ett 10-tal utvecklare inom front-end och back-end. Vi arbetar tätt ihop både med Enfo´s Designteam och dess UX/UI designers, konceptutvecklare och strateger.

Hos oss hamnar du i ett kompetent, engagerat och schysst team som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Vi har en skön teamkänsla, mycket skratt och och diskussioner och vi gillar helt enkelt att göra lite mer på och med jobbet.

ENFO SOM BOLAG

Enfo är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder. Vi stödjer våra kunder med olika plattformar, affärslösningar och nya digitala tjänster för att skapa intelligentare affärsverksamhet. I en alltmer komplex datamiljö för vi samman data i datacenter och i det privata och publika molnet. Vi både utvecklar och driver digitala lösningar, och stödjer våra kunder i att lyckas med komplexitet. Vi är över 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.

Läs mer om oss här: www.enfo.se

ANSÖKAN

Vänligen ansök med CV / Linkedinprofil, sök snarast möjligt då intervjuer och urval sker löpande och kan komma att tillsättas innan utgångsdatumet, tjänsten tas ner när den är tillsatt. Varmt välkommen med din ansökan.

KONTAKT

Omar Burazerovic Enfo Talent Acquisition Manager tel 0768-933870

https://se.linkedin.com/in/omarburazerovic

Vi undanber oss vänligen kontakt från rekryteringsfirmor och annonssäljare då Enfo har en vald strategi och ett internt rekryteringsteam.

Ansök mellan och
Typ av anställning: Tillsvidare

Enfo

Telefon: +46 768-933 870
Plats: Vallgatan 30 Gothenburg
Adress på kartan

Är du säker att du vill dra tillbaka ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!