JavaScript Developer/Helsinki

BearIT Oy

Hakuaika alkaa:

Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseemme. Lisäksi valmennamme ohjelmistoalan osaajia LearnIT-ohjelmamme kautta. Työllistämme tällä hetkellä parisenkymmentä työntekijää Tampereella ja pääkaupunkiseudulla.

Etsimme nyt uusia osaajia osaksi vakaasti kasvavaa asiantuntijaorganisaatiotamme. Tehtävässäsi pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa, luomaan moderneja, räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja asiakkaillemme sekä kehittämään jatkuvasti omaa osaamistasi.

Odotamme sinulta seuraavanlaista osaamista:

Sinulla on vahvaa osaamista ja kokemusta erilaisista JavaScript-frameworkeista, ja hallitset jo joko Reactin tai Angularin.

Määrätietoinen ote oman osaamisen kehittämiseksi ja erilaisten uusien kirjastojen ja frameworkien oppiminen on sinulle luonteva osa työskentelyäsi.

Lisäksi sinulla on käytännön tuntemusta ja osaamista ketterän kehityksen menetelmistä sekä CI-/CD-menetelmistä, ja hallitset esim. Git-, Jenkins-, JIRA- ja Confluence-työkalut.

 

Kaiken toimintamme pohjana on asiantuntijoidemme oma osaaminen ja uteliaisuus uusia asioita kohtaan. Luotamme työntekijöihimme ja kannustamme heitä toimimaan yhdessä, jakamaan tietämystään sekä kokeilemaan uudenlaisia ratkaisuja. Olemme Vuoden työnantaja 2017 ja yhdessä ylpeitä siitä.

Pidämme huolta työntekijöistämme ja panostamme yrityksessämme osaamisemme kehittämiseen - tänä vuonna mm. kolmasosa työntekijöistämme on suorittanut AWS-sertifioinninBlogistamme voit lukea tarkemmin, mitkä asiat meitä tällä hetkellä kiinnostavat ja millaisten asioiden parissa työntekijämme työskentelevät.

Meille sopii hyvin myös, mikäli olet kiinnostunut kokeilemaan työskentelyä esim. omalla toiminimelläsi.

Haluaisitko kuulla lisää? Hienoa! Mekin kuulisimme mielellämme sinusta. Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi oheisella hakulomakkeella, niin keskustellaan tarkemmin, millaisia työtehtäväsi meillä voisivat olla.

 

BearIT Oy

Toimintamme ytimessä ovat asiantuntijuus ja korkea laatu, ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Alan kokemuksen ansiosta olemme vahva ja luotettava liikekumppani.

Haluamme kehittää digitaalisia ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea ja tuovat todellista hyötyä. Joustavana ja nopeasti reagoivana ohjelmistotalona pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Ymmärrämme erilaisten asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Saamme ihmiset ja työn kohtaamaan.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!