Johdon assistentti

Fira on dynaaminen kasvuyritys ja innovatiivisten ihmisten yhteisö. Rakennamme hyviä koteja ja työpaikkoja, eläviä kaupunkiympäristöjä ja parempaa arkea. Uudistamme rakennusalaa hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja, tiedolla johtamista ja ihmisten vuorovaikutusta. Haluamme olla rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa perinteet ja tulevaisuus kulkevat käsi kädessä. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Haemme monitaitoista ja käytännönkokemusta omaavaa. Johdon assistenttia opintovapaan sijaisuuteen (toukokuu 2020 – elokuu 2021).

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka viihtyy nopeatempoisessa muuttuvassa ympäristössä. Organisoit ripeästi tapaamisia ja tilaisuuksia. Sinulla on itsenäinen työote, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvä paineensietokyky. Langat ja paperit pysyvät käsissäsi sekä kalenterit hallinnassasi. Olet positiivinen, kannustava ja innostava työkaveri ja oletat samaa myös muilta. Työssäsi olet suunnitelmallinen, täsmällinen ja sinulla on reipas ote tarttua monenlaisiin työtehtäviin, myös englannin kielellä. Ajantasainen, työtehtävien edellyttämä ohjelmisto-osaaminen edesauttavat tehtävän sujuvaa hallintaa. Toivomme siis, että olet huumorintajuinen toiminnan ihminen ja arjen organisaattori.

Työtehtäviisi kuuluu yrityksen osake- ja yhtiöasioissa avustaminen sekä tapahtuma-, kokous- ja matkajärjestelyt ja muut Johdon assistentin tehtävät. Kokemus näistä edellä mainituista työtehtävistä on eduksi. Vastaat myös osaltasi Vantaan toimiston toimitilojen viihtyvyydestä. Pääset tekemään töitä Firan People- ja bränditiimin kanssa ja sitä kautta vaikuttamaan siihen, että Firasta tulee vieläkin parempi paikka tehdä töitä. 

Lisätietoja - Katja Koskivirta 040 190 4973 tai katja.koskivirta@fira.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Fira

Fira on rakennusalaa uudistava kasvuyritys, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy sekä digitaalisia ja modulaarisia palveluja kehittävä älypalvelut. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa, ja vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 226 miljoonaa euroa.

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!