Johtava konsultti

CCEA on muutosten läpivientiin erikoistunut asiantuntijayritys, jolla on poikkeuksellinen kyky saada ihmiset ajattelemaan ja tekemään työnsä uudella tavalla. Me määrittelemme muutoksen, suunnittelemme muutoksen läpiviennin ja viemme muutoksen sinnikkäästi käytäntöön. Vaikka yksi ihminen kerrallaan. Näin maksimoimmeasiakkaidemme muutosinvestoinnin tuoton.  

Kasvamme vauhdilla ja haemme  

Johtavaa konsulttia 

johtamaan asiakkaidemme yhä vaativampia muutoksia ja saavuttamaan muutosten tavoitteet ihmistenuudenlaisena toimintana ja sitä kautta kilpailukykynä. Vastaat nimettyjen asiakkuuksien myynnistä, palvelun laadusta ja asiakassuhteesta, toimit asiakkuustiimin lähijohtajana ja kasvatat verkostojamme. 

Mitä edellytämme sinulta? 

  • Kokemusta asiakkuuksien johtamisesta ja myynnistä sekä vahvaa verkostoa 
  • Palvelevaa johtamisotetta ja halua onnistua yhdessä 
  • Järeää liiketoimintaosaamista ja -ymmärrystä 
  • Kokemusta globaaleista organisaatioista ja niiden muutoksista 
  • Kyvykkyyttä ymmärtää organisaatioihin liittyviä kokonaisuuksia ja toisaalta valmiutta hoitaa operatiivisiakin muutoshallinnan tehtäviä 
  • Erinomaisia kommunikaatio- ja tiimityötaitoja 
  • Vaativien ja vaihtelevien tilanteiden sietokykyä sekä joustavuutta  
  • Akateemista loppututkintoa (esim. KTM, VTM, DI)  
  • Erinomaista, sujuvaa kirjallista ja puhuttua englannin kielen taitoa (työkieli pääasiassa englanti) 
  • Vähintään 10 vuoden relevanttia työhistoriaa ja kokemusta konsultoinnista 

Tarjoamme mahdollisuuden olla osa merkittäviä muutosten menestystarinoita ja mukana rakentamassa Euroopan kovinta muutoksentekijäorganisaatiota. CCEAssa pääset tekemään töitä avoimessa, innostavassa ja eteenpäin pyrkivässä porukassa. Rakennamme yhdessä parasta työkulttuuria ja kannustamme joustaviin työtapoihin. 

Webbisivuillamme kerromme tarkemmin, keitä me olemme ja millainen CCEA on työnantajana. Voit seurata meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä sekä tunnelmiamme Instagramissa #lonttifamily-tunnisteella. 

Näin haet meille: Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 28.2.2020 mennessä.  

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

CCEA

CCEA on muutosten läpivientiin erikoistunut asiantuntijayritys, jolla on poikkeuksellinen kyky saada ihmiset tekemään työnsä ja ajattelemaan uudella tavalla. Me määrittelemme muutoksen, suunnittelemme muutoksen läpiviennin ja viemme muutoksen sinnikkäästi käytäntöön. Vaikka yksi ihminen kerrallaan. Näin maksimoimme asiakkaidemme muutosinvestoinnin tuoton.

Puhelin: 0207 4011 40
Sähköposti: careers@ccea.com
Sijainti: Keilaranta 1, 02150 Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!