Käyttöönottoinsinööri Raide-Jokeri -projektiin

Etsimme käyttöönottoinsinööriä Raide-Jokeri -projektiin

Käyttöönottoinsinöörinä vastaat Raide-Jokerin sähkö- ja teknisten järjestelmien rakentamisen aikaisista laadunvalvonta tehtävistä, dokumentoinnin hallinnasta, käyttöönottotestien suunnittelusta, toteuttamisesta ja seurannasta sekä sähkö- ja teknisten järjestelmien luovutusten koordinoinnista. Käyttöönottoinsinööri kuuluu S&T-järjestelmien ohjausryhmään, Käyttöönoton projektiryhmään ja raportoi Käyttöönottopäällikölle. Resurssi tarve käynnistyy helmi-maaliskuussa 2020 ja työsuhde on vakituinen.

Odotamme työtehtävään sopivaa sähköteknistä koulutusta. Arvostamme avointa allianssihenkistä otetta uusiin työtehtäviin sekä hyviä ryhmätyöskentelytaitoja. Odotamme henkilöltä korkeaa motivaatiota, asennetta sekä tavoitteellisuuden asettamista päivittäiseen työskentelyyn. Aiempi käyttöönottojen menestyksekäs hoitaminen katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – siis Raide-Jokeria, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä.

 

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikail Kesenci, Mikail.Kesenci@nrcgroup.fi, p. 040-8621466

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Etsimämme henkilö

Tehtävään sopiva koulutus:

 • Insinööri tai Diplomi-insinööri

Hakijalta odotamme:

 • Suomen ja Englannin kielen taitoa
 • Ongelmanratkaisutaitoja
 • Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
 • Yhteistyö- ja tiimityötaitoja
 • Lean Management soveltamista
 • Suunnitelmallisuutta

Työsuhde-edut

 • Työsuhdematkalippu
 • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
 • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
 • Lounasetu

NRC Group Finland Oy

NRC Group Finland Oy on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka, Raide-Jokeri ja Kruunusillat. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Group Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on Pohjoismaiden suurin raideinfra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö urakoi raideinfran lisäksi myös muun liikenteeseen liittyvän infran, kuten teiden, satamien, siltojen ja tunneleiden parissa. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2100 infrahankkeiden ammattilaista, joista 1100 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Puhelin: 040 754 5665
Sijainti: Radiokatu 3, Helsinki

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!