Kaivinkoneen kuljettaja / rata-asentaja

NRC Group Finland Oy
Köydenpunojankatu 14, Turku
Vakituinen
Haku alkaa ja päättyy

Haemme projekteihimme huolellista ja ahkeraa kaivinkoneen kuljettajaa / rata-asentajaa.

Työ on pääasiassa rautateiden kunnossapitoa, kuten esim. kiskon- ja pölkynvaihtoa sekä vesontatöitä. Konetöiden lisäksi pitää olla valmis myös muihin työtehtäviin. Työpiste sijaitsee Turussa, mutta töitä tehdään koko Etelä-Suomen kunnossapitoalueella.

Etsimämme henkilö

Valmius vuorotyöhön pitää olla, joskin pääasiassa työt suoritetaan normaalisti päivävuorossa.

Hakijan tulee läpäistä lääkärintarkastus ja terveydentilaluokituksen pitää olla TEV2, joka mahdollistaa mm. ratatyöstä vastaavan pätevyyden.

Kokemusta kaivinkonetöistä pitää olla jonkin verran tai suoritettu koneenkuljettajan koulutus.

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

NRC Group Finland Oy

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!