Kaupunginjohtaja

Nykyisen kaupunginjohtajan määräaikaisen viran päättyessä Kannuksen kaupunki hakee toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen

KAUPUNGINJOHTAJAA

Haemme henkilöä, joka on sosiaalinen verkostoituja ja hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot sekä katse tulevaisuuden Kannuksessa. Henkilö ymmärtää kuntahallinnon ja hänellä on myös talouden sekä elinkeinoelämän asiantuntemus. Uusi kaupunginjohtaja on aidosti kiinnostunut niin kuntakentän muutoksesta kuin kaupunkipolitiikasta ja hänellä on vastuutehtävä Kannuksen tulevaisuuden kehittämisestä yhdessä kaupunkilaisten kanssa.

Kaupunginjohtaja johtaa kaupunginhallituksen alaisena kunnan hallintoa, taloutta ja muuta toimintaa. Kaupunginjohtaja on esimerkillään luomassa positiivista ilmapiiriä ja elinvoimaista kaupunkia.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, johtamiskokemus sekä kunnallishallinnon tuntemus. Kielitaitovaatimuksena on sujuva suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito luetaan eduksi. Arvostamme lisäksi modernin viestinnän ymmärrystä ja hallintaa. Valittavalla henkilöllä tulee olla kykyä kohdata kaupunkilaiset keskustellen ja avoimesti ja olla Kannuksen kasvot maailmalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää osaamista:

- Omistajaohjauksesta
- Strategisesta johtamisesta ja kehittämisestä
- Viestinnästä
- Hyvästä henkilöstöjohtamisesta

Kaupunginjohtajan virkasuhde täytetään toistaiseksi voimassa olevana. Virka tulee vastaanottaa 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakuprosessissa voidaan käyttää henkilöarviointia. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Virkaan haetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi, työavain 278248. Hakemus tulee jättää viimeistään 13.4.2020. klo 15.00. Virkaa aiemmin hakeneet ja suostumuksensa antaneet otetaan huomioon virkaa täytettäessä ilman eri hakemuksia. Liitä hakemukseen CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mari Kerolalta (p. 040 684 0568, mari.kerola@kannus.fi) sekä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Olli Joensuulta (p. 040 661 0054, olli.joensuu@kannus.fi).

Hae tehtävään tästä linkistä!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Kannus

Kannus on vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, Lestijoen varressa. Kannus tarjoaa viihtyisän asumisympäristön, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä laadukkaat vapaa-ajan palvelut. Kannuksen kaupunki kehittää toimintaansa jatkuvasti ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin sekä ammattitaidon kehittämiseen.

Sijainti: Kannus
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!