Kaupunginjohtaja

 

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen uudistamiskykyistä

KAUPUNGINJOHTAJAA

 

Kaupunginjohtajana johdat Etelä-Pirkanmaan keskuskaupunkia, jolla on pitkä teollinen perintö ja hyvät edellytykset olla tulevaisuudessakin haluttu paikka elää ja yrittää.

Toivomme Sinun olevan näkemyksellinen ja yhteistyökykyinen johtaja, joka pystyy kehittämään kaupunkiamme yhdessä oman johtoryhmänsä, työntekijöiden, luottamushenkilöiden, asukkaiden, yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Olet ”hehkuva kekäle”, joka saa muut syttymään.

Osaat verkostoitua ja Sinulla on näkemystä kuntalaisten tulevaisuuden tarpeista. Erikoistaitosi on saada ihmiset innostumaan ja asioita tapahtumaan. Kuntatalouden osaamisesi on vahvalla tasolla, ja ymmärrät elinvoimaisen elinkeinoelämän vaatimukset. Avoin viestintä sekä nykyaikaiset viestinnän ja markkinoinnin välineet ovat Sinulle arkipäivää.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

 

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

 

Hae tehtävää 15.3.2021 klo 15.00 mennessä sähköpostitse valkeakosken.kaupunki@valkeakoski.fi tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä ”kaupunginjohtaja”). 

 

Lisätietoja antaa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pekka Järvinen, puh. 040 335 6167. Voit myös katsoa esittelyvideon https://youtu.be/soi8v60Ztfw

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Valkeakosken kaupunki

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


 

Ota yhteyttä:

Sijainti: Sääksmäentie 2, 37600 Valkeakoski
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!