Kehityspäällikkö / -insinööri

 

     ”Fira on rakennusalan uudistaja ja tiedolla johdetun palvelurakentamisen rohkea suunnannäyttäjä. Datan hyödyntäminen, digitaaliset ratkaisut, modulaarisuus sekä ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö ovat toimintamme ytimessä. Meillä on avoin työyhteisö, jossa ihmisiä kuunnellaan. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Haluatko olla rakentamassa Firan ja rakentamisen toimialan tulevaisuuden toimintatapoja ja palveluita, jotka toteuttavat strategiaamme? 
     Haemme rakentamisen liiketoiminnan keskitettyyn palvelu- ja kehitystiimiin innokasta ja kehityshaluista henkilöä tukemaan Firan digitaalisuutta hyödyntävän palvelutarjoaman ja toimintamallien kehittämistä sekä tuottamista

 Keskeiset vastuut:

   • Rakentamisen liiketoiminnan aikataulujohtamisen ja projektitoiminnan kehittäminen sekä Fira Smart palvelukokonaisuuksien kehitystyön ja projektien tukeminen omalta vastuualueelta. 
   • Toimit aikataulujohtamisen prosessinomistajana Firassa. Kehität aikataulujohtamisen prosessia ja tuet eri linjojamme (asunnot, toimitilat, modernisointi, putkiremontit) aikataulujohtamisen prosessien, työkalujen ja digitaalisten ratkaisujen kehittämisessä.

Toivomme sinulta:

   • Osaamista ja kokemusta rakentamisen aikataulujohtamisen teorioista ja käytännön soveltamisesta erilaisissa hankemalleissa ja kohteissa. Ymmärrys ja kokemus projektitoiminnasta ja teknologioiden hyödyntämisestä projektijohtamisen tehostamiseksi on eduksi.
   • Kokemusta esim. aikataulu-, tuotanto-, työmaa- tai projekti-insinöörin tehtävistä sekä innokkuutta ja kykyä oppia sekä soveltaa uudenlaista ajattelua.
   •Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä toimia niin työmaaympäristössä kuin Fira-konsernin kehityshankkeiden parissa.

Tarjoamme sinulle:

    • Työympäristön, jossa pääset kehittämään rakennusalan palvelullistamista ja digitaalista kehitystä alan edelläkävijäympäristössä  sekä vaikuttamaan siihen, miten koko Firassa toimitaan. Pääset kehittämään omaa osaamista toimialan huipulle, joka on haluttua osaamista tulevina vuosina.
   • Työtehtävän, jossa pääset osallistumaan Firan strategisten tavoitteiden toteuttamiseen ja konkreettiseen kehittämiseen yli yhtiö- ja tiimirajojen. Näet ja opit rakennusliiketoiminnan ja projektien johtamista ja kehittämistä uusin silmin, joka luo erinomaisen pohjan urakehitykselle. 
   • Vahvan tuen rakentamisen substanssiosaamisesta sekä digitaalisten palveluiden ja ratkaisujen kehittämisestä.
     Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Kauppila puh. 0401247272 tai Mikko Anttila puh. 0401374035
Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Fira

Rakennamme hyviä koteja, tiloja ja työpaikkoja, parempaa arkea ja kestävää tulevaisuutta. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy, digitaalisia rakentamisen palveluja kehittävä Fira Smart Services Oy ja modulaarisia kylpyhuoneratkaisuja kehittävä Fira Modules Oy. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa ja vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli 249 miljoonaa euroa. "

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

”Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä.” 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!