Kenttälaitteiden huolto- ja käyttöönottoasiantuntija

Liiketoiminnan kasvaessa rekrytoimme

Kenttälaitteiden  huolto- ja käyttöönottoasiantuntija

 Vastaamaan Satronin prosessi-instrumenttien ja mittalaitteiden huolloista ja asennuksista. 

Satron Instrumentsin korkean teknologian tuotteet tunnetaan Suomessa ja maailmalla. Myyntiä on yli 35 maahan pääosin edustajien kautta. Viennin osuus on noin 70%. Satron Instrumentsilla on erityisesti sellu & paperi-, ja juoma- ja elintarviketeollisuuden mittausinstrumenttien ja tutkimuslaitteiden toimittajana vahva jalansija yhtenä alan parhaista toimijoista.

Satronin tuotteiden tehtävänä on tuottaa prosessiteollisuuden asiakkaillemme tärkeää mittatietoa.

Satronin instrumenttien asennuskanta on laaja ja nyt etsimme henkilöä vastaamaan tuotteidemme konsultoivasta tuesta sekä asennus- ja huoltotoiminnasta niin Suomessa kuin ulkomailla.

Haettavan henkilön tehtävät ja vastuut

 • Vastaat kenttälaitteiden asennus- ja käyttöönottoprojekteista. Osa huoltotoiminnasta tapahtuu etähallintatyökalujen avulla, mutta tehtävä vaatii viikoittaista matkustamista noin 100 päivän verran vuodessa Suomessa ja ulkomailla. Ulkomailla toimitaan läheisessä yhteistyössä kokeneiden Satron -jälleenmyyjien kanssa.
 • Tehtävään kuuluu niin nykyisten mittalaitteiden huollot, kalibroinnit ja käyttöönotot.
 • Olet osa huollon asiantuntijatiimiä ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä myös yrityksen myynnin kanssa kehittäen jatkuvasti yrityksen sisäisiä huoltoprosesseja.

Sopiva henkilö tehtävään

 • Sinulta löytyy useiden vuosien kokemus sähkö-/automaatioasennuskokemusta mielellään paperi-, sellu-, elintarvike- tai kemianteollisuudesta. Ymmärrät prosessiteollisuuden toimintaa niin teorian kuin käytännön tasolla ja tarjoat asiakkaillemme ensiluokkaista asiakaspalvelua. 
 • Olet käytännönläheinen tekijä, joka nauttii niin liikkuvasta työstä. Hallitset IT-järjestelmien käyttämisen ja pystyt tarvittaessa istumaan myös neuvottelupöytään asiakkaidemme kanssa.
 • Erityisen tärkeää tehtävässä on omatoiminen ja positiivinen asenne. Olet henkilö, joka selvittää mihin auton nokka suunnataan maanantaina aamulla, etkä tarvitse siihen aina esimiehen erillistä ohjeistusta. Arvostamme myös myyntihenkisyyttä. 
 • Kansainvälisten asiakkaiden vuoksi tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

Miksi töihin Satronille?

 • Satronin mittausinstrumentit ovat alallaan maailman kärkeä ja ne tunnetaan huippulaadustaan.
 • Satronilla on pitkä historia alalta, noin 80 vuotta ja yrityksen tavoite on kvartaalitalouden sijaan keskittyä kannattavaan kasvuun. Keskimääräinen liikevaihdon kasvu on ollut viime vuosien aikana noin 10% vuodessa.
 • Satronilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä.
 • Satronin tuoreet toimitilat Pirkkalassa ovat hyvien yhteyksien varrella ja tarjoavat erittäin viihtyisät tilat yhdessä ammattimaisten työkavereiden kanssa.

Mikäli uudet haasteet maistuisivat tässä vaiheessa uraa, niin laita meille CV ja hakemuksesi tulemaan. Hakemuksessa voisit myös mainita, että miksi haluaisit meille töihin ja mikä työn tekemisessä sinua motivoi?

Lisätietoja hausta:

 • Lisätietoja tehtävästä antaa Satronilta Mika Eerola, 0447325591 tai Atte Nurminen p. 0408317001 tai hakuun liittyvissä asioissa Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Hannu Järvimäki, 050 367 0862,
 • Haku päättyy 30.9.2020
 • Jätäthän hakemuksesi osoitteessa eezypersonnel.fi
Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Satron Instruments Oy

Satron Instruments Oy:n tarina juontaa juurensa yli 70 vuoden päähän Valmetin instrumenttitehtaaseen saakka. Vuodesta 1998 alkaen toiminta on jatkunut Satron Instruments Oy:nä. Vuodesta 2003 lähtien olemme olleet 100% kotimaisessa omistuksessa oleva yritys. Kotimaisuus antaa meille loistavat mahdollisuudet kehittää laitteitamme asiakkaidemme haluamalla tavalla. Sopivan kokoisena toimijana, olemme joustavia vastaamaan asiakkaan tarpeisiin. Oleellinen osa vahvuuttamme on oma kokenut tuotekehitys- ja suunnitteluosastomme. Toimitilamme sijaitsevat Pirkkalassa. Tuotteemme ovat käytössä yli 60 maassa paperi-, sellu-, elintarvike- ja kemianteollisuudessa ympäri maailman.

Satron Instruments Oy suunnittelee, kehittää ja valmistaa innovatiivisia prosessi-instrumentteja  teollisuuden käyttöön. Tuotevalikoimastamme löytyy lähettimet paine- ja paine-eron mittaamiseen sekä lähettimiä sameuden, sakeuden ja pinnan mittaamiseen. Tarjoamme myös parhaat asennustekniset ratkaisut eri sovelluksiin. Tuotteissamme yhdistyy alan viimeisin teknologia ja vuosikymmenten mukanaan tuoma osaaminen. Kehitämme laitteitamme asiakkaan tarpeet huomioiden ja kulloisenkin prosessin vaatimalla tavalla.

Rekrytoinnissa avustaa:

Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi– ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. www.eezypersonnel.fi Olemme osa Eezy-konsernia.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. www.eezygroup.fi

Sijainti: Muuraintie 3, 33960 Pirkkala
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!