Kesätyö, Kuopio, Mikkeli ja Varkaus

Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia

 

TULE MEILLE  KESÄTÖIHIN

 

tekemään hyvää ja kasvamaan myynnillisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Työskentelemme erilaisten toimeksiantojen parissa energia- liikenne-finassi ja verkkokauppa-aloilla.

 

Tiimistä riippuen työ tapahtuu päivisin arkena tai vuorotyön parissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.Työskentelemme  pääsääntöisesti puhelimitse ja mutta palvelemme asiakkaita myös sähköisissä kanavissa hyödyntäen viimeisintä tekniikkaa asiakashallinnassa.

Jokaisen päivän päätteeksi voit todeta auttaneesi asiakkaita

 

 

Maksamme ICT- alan TES:in mukaista tuntipalkkaa. Olemme ehdottomasti palvelualan parhaita palkanmaksajia. Henkilöstö on meidän moottorimme ja haluamme, että jokainen meistä on hyvässä hapessa. Kannustamme henkilökuntaamme liikkumisen ja kulttuurin pariin tarjoamalla eri etuuksia.

 

 

Olemme aito varkautelainen yritys, joka on ylpeä maakuntasijainnistaan ja aidosta rempseästä otteestaan. Jos kiiinnostuit , ota yhteyttä meihin. 

 

 

Löydät avoimet työpaikkamme osoitteesta: www.callwaves.fi/rekrytointi tai soita meille  020 7191 350  ja pyydä yhdistämään rekrytointitiimiin.

 

Ilmoita hakemuksessasi mille paikkakunnalle haet; Mikkeliin, Varkauteen vai Kuopioon.

Huomioithan että ikäsi tulee olla vähintään 17-vuotta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö / osa-aikainen

Call Waves Solutions Finland Oy

Olemme ulkoistetun asiakaspalvelun ja myynnin innovatiivinen toteuttaja ja kehittäjä. Toimipisteemme sijaitsevat Varkaudessa, Kuopiossa ja Mikkelissä.

Aloitimme asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisina aikana, jolloin asiakas kohdattiin pääasiassa puhelimessa. Toimiala on muuttunut teknisen kehityksen ja asiakkaiden vaatimustason kasvun myötä – ja me sen mukana. 

Kahdessakymmenessä vuodessa olemme kasvaneet Call Centeristä asiakaskokemuksen syväasiantuntijaksi ja palveluratkaisujen kehittäjäksi. Maailman muuttajiksi itsekin. 

Emme enää vain poimi vaikutteita ympäriltämme, vaan innovoimme itse. Olemme alamme suunnannäyttäjä Suomessa sekä luotettu palvelujen tuottaja ja kehittäjä.

Työmme perimmäinen ydin on silti yhä muuttumaton. Meitä vie eteenpäin intohimo asiakaspalveluun ja ymmärrys siitä, että yksikään yritys ei menesty ilman asiakkaita.Olemme olemassa asiakkaita varten. Siksi missiomme on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta – niin kasvokkain kuin digitaalisina sykäyksinä.

Puhelin: +358 20 7191 350
Sijainti: Kampikuja 4, 78200 Varkaus
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!