Kesätyö, Varkaus

Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia

TULE MEILLE  KESÄTÖIHIN

tekemään hyvää ja kasvamaan myynnillisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Työskentelemme erilaisten toimeksiantojen parissa energia- liikenne-finassi ja verkkokauppa-aloilla.

Tiimistä riippuen työ tapahtuu päivisin arkena tai vuorotyön parissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.Työskentelemme  pääsääntöisesti puhelimitse ja mutta palvelemme asiakkaita myös sähköisissä kanavissa hyödyntäen viimeisintä tekniikkaa asiakashallinnassa. Jokaisen päivän päätteeksi voit todeta auttaneesi asiakkaita

Olet osana kohta 20 vuotta toiminutta yritystämme. Meillä uskalletaan heittäytyä ja kokeilla uusia asioita päästäksemme tavoitteisiin ja toivomme kuulevan myös sinun innostuneisuuden ja naurun joukossamme. Arkeamme on myös nauttia, kiittää ja juhlistaa onnistuneita tuloksia.

Maksamme ICT- alan TES:in mukaista tuntipalkkaa. Olemme ehdottomasti palvelualan parhaita palkanmaksajia. Henkilöstö on meidän moottorimme ja haluamme, että jokainen meistä on hyvässä hapessa. Kannustamme henkilökuntaamme liikkumisen ja kulttuurin pariin tarjoamalla eri etuuksia.

 

Olemme aito varkautelainen yritys, joka on ylpeä maakuntasijainnistaan ja aidosta rempseästä otteestaan.

Jos kiiinnostuit , ota yhteyttä meihin.

Tarjoamme kesätöitä yli 17-vuotiaille.

Löydät avoimet työpaikkamme osoitteesta: www.callwaves.fi/rekrytointi tai soita meille  020 7191 350  ja pyydä yhdistämään rekrytointitiimiin.

 

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö / osa-aikainen

Call Waves Solutions Finland Oy

Kampikuja 4 78200 Varkaus

Savilahdenkatu 10 A 50100 Mikkeli

Asemakatu 7 70100 Kuopio

Puhelin: +358 20 7191 350
Sijainti: Kampikuja 4, 78200 Varkaus
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!