Kesätyö 2021

Uskotko parempaan elämään sähköllä?

Enstossa monimuotoisuus on voimavara, ja meitä yhdistää avoin ja utelias asenne. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen. Jos jaat intohimomme ja haluat vaikuttaa asioihin, liity kansainväliseen tiimiimme. Olisi ilo saada sinut osaksi Ensto-perhettä!

Ensto tarjoaa kesätöitä joka vuosi nuorille erilaisissa tuotanto- ja  toimistotehtävissä. Suurin osa kesätyöntekijöistä työskentelee Porvoon toimipisteessämme.

Haemme tuotantotehtäviin vastuuntuntoisia, hyvät tiimityöskentelytaidot omaavia metallialan ammattikouluopiskelijoita. Tuotekehitysyksikkömme kiinnostaviin tuotekehitysprojekteihin haemme etenkin sähkö- ja sähkövoimatekniikan opiskelijoita.

Tarjoamme kesätyöntekijöille mielekkään työn lisäksi kattavan perehdytyksen työtehtäviin, tasapuolisen palkkauksen sekä oikeudenmukaisen ja tasapuolisen kohtelun.

Kesätyöntekijöissä arvostamme reippautta, innostunutta ja vastuuntuntoista asennetta ja pääsääntöisesti vähintään 18-vuoden ikää.

Täytä oheinen hakemus ja liitä hakukirje ja CV:si 21.2.2021 mennessä. Mainitse myös onko sinun mahdollista työskennellä koko kesäkauden ajan ja kerro mielellään mikäli sinulla on erityisiä kiinnostuksen alueita. Pyrimme tekemään kaikki kesätyövalinnat huhtikuun alkuun mennessä.

Onnea kesätyönhakuun!

Haku alkaa ja päättyy

Ensto

Ensto suunnittelee ja tarjoaa sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia.

Vuonna 1958 perustettu Ensto työllistää 1 400 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli yli 260 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.

Ensto on savuton työpaikka.

Puhelin: +358 204 76 21
Sijainti: Ensio Miettisen katu 2, 06100 Porvoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!