Kesätyö NRC Groupilla 2021

Oletko valmis radalle? 

Haluaisitko työskennellä mielenkiintoisilla projekteilla paremman huomisen puolesta? Kiinnostaisiko sinua olla mukana rakentamassa kaupunkien liikkumista mullistavia ratikoita tai haluaisitko ennemmin olla mukana varmistamassa, että junat kulkevat turvallisesti asemalta toiselle? Oletko rakentamisen tai sähköalan opiskelija? Ja ennen kaikkea: oletko valmis radalle? 

NRC Group Finland on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi maamme suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Nyt etsimme kesätyöntekijöitä auttamaan rautaisia raideammattilaisiamme monenlaisille projekteille. Palkkaamme joka kesä kymmeniä kesätyöntekijöitä oppimaan alan parhaimmistolta ‒ olisitko sinä yksi heistä?  

Aiempaa kokemusta raiteilta ei tarvita, koska perehdytämme kaikki työntekijämme ratamaailmaan perusteellisesti. Vastaamme myös ratatyössä vaadittavien koulutusten järjestämisestä. Sen sijaan opinnot rakentamisesta tai sähköalalta ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa auttavat sinut alkuun kesätyössäsi. Olivatpa opintosi missä vaiheessa tahansa, meillä on tarjota sinulle erilaisia mahdollisuuksia kesäksi. 

 

Haemme kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin

Tekninen harjoittelija/haalariharjoittelija

Tekninen harjoittelija toimii työmaalla esimerkiksi työmaajohdon apuna työsuunnittelussa, osallistuu materiaalihankintoihin ja tuottaa työmaan ympäristö-, turvallisuus- ja laatudokumentteja. Tarvittaessa harjoittelija osallistuu myös työmaan asennustöihin. 

Katso tästä tarkemmat tiedot tehtävään ja hae

 

Sähköasentajaharjoittelija

Opiskeletko toisella asteella sähkö- ja automaatioalaa? Valmistutko ensi keväänä? Sähköosaamista tarvitaan myös rauta- ja raitioteillä.

Katso tästä tarkemmat tiedot tehtävään ja hae

 

Kaikilta työntekijöiltämme toivomme  

  • Hyviä yhteistyötaitoja ja reippautta tarttua hommiin kuin hommiin, satoi tai paistoi
  • Matkustusvalmiutta
  • Hyvää terveydellistä tilaa ja kykyä fyysiseen ulkotyöhön
  • Täysi-ikäisyyttä 
  • B-ajokortti on eduksi
  • Suomen kielen taitoa

Työ on osassa tehtävistä komennustyötä ja vaatii matkustusvalmiutta sekä valmiutta vaihteleviin työvuoroihin. Töitä tehdään tarvittaessa myös öisin ja viikonloppuisin. Työn luonteen vuoksi voimme palkata vain täysi-ikäisiä henkilöitä.

Tarjoamme sinulle unohtumattoman kesän radalla rautaisten ammattilaisten opissa. Lisäksi kesätyöntekijämme saavat 

  • Kilpailukykyisen palkan
  • Lounasedun
  • Kattavan työterveyshuollon
  • Osaavat ja mukavat työkaverit

 

Haku on nyt käynnissä ja päättyy 31.3.2021. Älä kuitenkaan epäröi lähettää hakemustasi mahdollisimman pian, sillä palkkaamme parhaat osaajat jo talven aikana!

Haluatko kuulla lisää meillä työskentelystä? Järjestämme kesätyöinfon 28.1.2021 klo 14-15 webinaarina Teamsin kautta. Ilmoittaudu mukaan tästä 17.1.2021 mennessä 

Tsekkaa millaista meillä on työskennellä: https://nrcgroup.fi/ura/kesatyo/

 

 

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

NRC Group Finland Oy on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka, Raide-Jokeri ja Kruunusillat. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Group Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on Pohjoismaiden suurin raideinfra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö urakoi raideinfran lisäksi myös muun liikenteeseen liittyvän infran, kuten teiden, satamien, siltojen ja tunneleiden parissa. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2000 infrahankkeiden ammattilaista, joista noin 1000 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Sähköposti: hr@nrcgroup.fi
Sijainti: Koko Suomi
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!