Kesätyö myynninoppija, Kuopio, Mikkeli ja Varkaus

Hei opiskelija!

Tule meille kesäksi töihin myynninoppijaksi joko Mikkeliin, Varkauteen tai Kuopioon! Aloita jo keväällä osa-aikaisena!

Meillä saat:

  • oppia työelämän perusasiaan eli myyntiin. Saat vinkkejä mahtavan asiakaskokemuksen muodostamiseen ja erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin. Lisäksi opit työskentelemään tiimissä.
  • soveltaa aikaisemmin oppimaasi ja tuoda omat tuoreet ajatuksesi sekä ideasi suoraan käytännön työhön.
  • kehittyä erinomaisten asiakaskohtaamisten tekemisessä. Päämäärämme on, että asiakkaalle jää aina hyvä fiilis keskusteltuaan kanssasi.
  • iloita joka päivä onnistumisista.
  • mukavan työyhteisön.

Niin, ja tästä osaamisen kehittämisestä saat rahaakin jokaisesta tunnista ja provisiota jokaisesta myydystä tuotteesta!

Lisäksi tarjoamme:

  • mukavat kesäjuhlat
  • joustavat työajat: aloitat mahdollisuuksiesi mukaan keväällä osaaikaisena ja kesällä työskentelet kokoaikaisena. Jatkat mahdollisesti töitä syksyllä osa-aikaisena. Työ tapahtuu puhelimitse.

Tuo meille:

  • positiivista mieltä ja iso lataus sisäistä yrittäjyyttä.
  • osaamista opiskelemaltasi alalta sekä mahdollisesti jo aikaisempaa myyntikokemusta
  • mahdollisesti verkostoasikin: vinkkaa kaverillesi paikasta, ja pääset samalla vaikuttamaan tuleviin kesätyöntekijäkavereihin!

 

Löydät avoimet työpaikkamme osoitteesta: www.callwaves.fi/rekrytointi tai soita meille  020 7191 350  ja pyydä yhdistämään rekrytointitiimiin. Ilmoita hakemuksessasi mille paikkakunnalle haet; Mikkeliin, Varkauteen vai Kuopioon. Huomioithan että ikäsi tulee olla vähintään 17-vuotta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö / osa-aikainen

Call Waves Solutions Finland Oy

Olemme ulkoistetun asiakaspalvelun ja myynnin innovatiivinen toteuttaja ja kehittäjä. Toimipisteemme sijaitsevat Varkaudessa, Kuopiossa ja Mikkelissä.

Aloitimme asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisina aikana, jolloin asiakas kohdattiin pääasiassa puhelimessa. Toimiala on muuttunut teknisen kehityksen ja asiakkaiden vaatimustason kasvun myötä – ja me sen mukana. 

Kahdessakymmenessä vuodessa olemme kasvaneet Call Centeristä asiakaskokemuksen syväasiantuntijaksi ja palveluratkaisujen kehittäjäksi. Maailman muuttajiksi itsekin. 

Emme enää vain poimi vaikutteita ympäriltämme, vaan innovoimme itse. Olemme alamme suunnannäyttäjä Suomessa sekä luotettu palvelujen tuottaja ja kehittäjä.

Työmme perimmäinen ydin on silti yhä muuttumaton. Meitä vie eteenpäin intohimo asiakaspalveluun ja ymmärrys siitä, että yksikään yritys ei menesty ilman asiakkaita.Olemme olemassa asiakkaita varten. Siksi missiomme on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta – niin kasvokkain kuin digitaalisina sykäyksinä.

Puhelin: +358 20 7191 350
Sijainti: Kampikuja 4, 78200 Varkaus
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!